Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije udar kompletnog projektila

Vojni analitičar o padu projektila u Poljskoj: "Iznenađenje je da se to već dosad nije desilo"

Aktualno Galerija Ivica Mandić - 1 Ivica Mandić - 1 Foto: DNEVNIK.hr Policija u Poljskoj - 2 Policija u Poljskoj - 2 Foto: DNEVNIK.hr Policija u Poljskoj - 1 Policija u Poljskoj - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Ivica Mandić - 2 Galerija 1/4 >>
Vojni analitičar Ivica Mandić za Novu TV je kazao kako je vrlo vjerojatno da su projektili pri čijem je padu u Poljskoj poginulo dvoje ljudi, srušeni u obrambenoj akciji ukrajinskih oružanih snaga. Ipak, smatra kako je riječ o dijelu projektila.

O incidentu na granici Ukrajine i Poljske u kojemu je poginulo dvoje ljudi za Novu TV oglasio se vojni analitičar Ivica Mandić.

Pročitajte i ovo Maria Zaharova poslala je poruku SAD-u Nisu zadovoljni Nakon američke pomoći Ukrajini oglasila se i Rusija: "Ovaj rat za njih će završiti ponižavajuće, kao u Vijetnamu" Gomila gnoja pred kućom ruskog diplomata - 2 Jasno poručili što misle VIDEO Rusku zastavu stavili na gnoj pa poručili: "Krajnje je vrijeme da ih protjeramo iz svoje zemlje!"

"Vrlo vjerojatno se desilo obaranje dviju raketa od strane ukrajinskih oružanih snaga koji su zalutale u poljsko pogranično selo", smatra.

"Po onome što je objavljeno na fotografijama i snimkama sa lica mjesta ne vidi se da je udar bio kompletnog projektila jer bi oštećenja i posebno krater bio puno veći", uvjeren je analitičar.

Mandić ističe i kako je ovakav događaj bio tek pitanje vremena.

"Pratimo taj rat već deset mjeseci, iznenađenje je bilo kako se to već dosad nije desilo, danas je preko sto raketa raznih raketa ispaljeno, balističkih i krstarećih i to kad traje desert mjeseci naprosto se desi, nešto što je pogreška i onda doleti negdje blizu granice", zaključio je vojni analitičar Ivica Mandić.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene