Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Održano finale nagradne igre u organizaciji sportske kladionice FavBet u kojem su sretnim dobitnicima dodijeljene nagrade.


Sportska kladionica FavBet, novi glavni sponzor Hrvatske nogometne reprezentacije, ove ljetne subote održala je finale svoje velike nagradne igre „Zajedno do pobjede“. Igrači iz cijele Hrvatske okupili su se u Rijeci, zabavili se u opuštenoj atmosferi uz Renatu Sopek, i odnijeli kući brojne vrijedne nagrade. Glavne nagrade - automobil VW Golf VII i skuter Yamaha – dodijeljene su sretnim dobitnicama.

Sredinom svibnja, taman u pravi čas za sve ljubitelje nogometa i Europskog nogometnog prvenstva, FavBet je pokrenuo veliku nagradnu igru „Zajedno do pobjede“. Svi zainteresirani mogli su sudjelovati, klađenjem u FavBetovim poslovnicama i putem interneta. Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosila je 335.893,56 kn. Tijekom punih dva mjeseca trajanja igre, svaki tjedan iz kola u kolo najvještiji igrači osvajali su pametne telefone, tablete, prijenosna računala, LED televizore.

Vezani članci PR Igrač iz Solina uzeo milijun kuna! Policija, ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Uz prijetnju vatrenim oružjem opljačkao kladionicu na zagrebačkoj Knežiji

Kod preuzimanja potpisanih dresova i lopti za dobitnike finalnog izvlačenja, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna je izjavio: „Ako je hrvatski narod po nečemu poznat, onda je to nesalomljiva volja za pobjedom. Ja i svi Vatreni duboko smo zahvalni za snažnu podršku koju ste nam pružili na Euru, i stvarno nam je drago ovom gestom uzvratiti našim vjernim navijačima i FavBetu, našem glavnom partneru.“

Na finalnom izvlačenju na trgu 111 Hrvatske brigade u Rijeci, FavBet je za svoje igrače organizirao cijeli zabavni program - za vođenje izvlačenja angažirali su Renatu Sopek, svirao je event DJ, bilo je tu i cateringa. Događaj je zainteresirao i ljude koji su se našli u blizini, ali mislilo se i na njih - u zabavnim igrama FavBet je podijelio majice, kape, i razne druge poklone.

„Igra – ona je suština našeg posla. No, s ovom nagradnom igrom smo htjeli pozdraviti i zahvaliti se našim igračima za vjernost i podršku hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji“ – objasnio je globalni izvršni direktor FavBeta Andrii Matiukha, rekavši kako planiraju organizirati slične nagradne igre i ubuduće.

FavBet u Hrvatskoj djeluje od ožujka ove godine. Dio su međunarodne korporacije, a na hrvatsko tržište su ušli preuzimanjem uspješne kladionice Favorit. Ono što ih izdvaja od ostalih kladionica je posebno bogata ponuda sportskih događaja za klađenje uživo, kao i vrlo detaljne razrade događaja (tzv. marketi) kakve ne nudi nitko drugi na tržištu. Uz konkurentne tečajeve (tzv. koeficijenti - množitelji iznosa uloženog na okladu) te preglednu i intuitivnu mobilnu aplikaciju za klađenje, ubrzano privlače nove igrače i polako ali sigurno osvajaju tržište.