Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Ne smije biti populizma''

VIDEO Zbog ovog govora su Zekanovića ekspresno smijenili s predsjedničke pozicije kluba: ''I did it my way!''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dan nakon Zekanovićeve izjave u Saboru iz stranke kažu da je smijenjen s mjesta predsjednika Kluba zastupnika Hrvatskih suverenista.

''I did it my way'' napisao je Hrvoje Zekanović na svojem profilu na Facebooku uz video govora zbog kojeg su iz stranke odlučili da ga se treba maknuti s mjesta predsjednika Kluba.

Pročitajte i ovo Hrvoje Zekanović i Mario Jurič NAKON GOVORA U SABORU Zekanović otkrio je li iznenađen smjenom i poručio: ''U Saboru ima barem 30 antivaksera'' Slika nije dostupna Interni dopis Ignorirali nova pravila: Došli na posao necijepljeni i dobili otkaz

 

Zekanović je u četvrtak u raspravi o izmjenama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti otkrio podatak je on jedini od 24 desnija zastupnika iz Mosta, Domovinskog pokreta, Suverenista i dijela nezavisnih koji je cijepljen, kao i da od šest zastupnika Hrvatskih suverenista trenutačno troje ima COVID-19, od kojih je jedan u bolnici.

Kazao je da ga je troje ljudi jučer kontaktiralo zbog govora u Saboru zbog kojeg je smijenjen s funkcije predsjednika te kazalo da će se upravo zbog toga ići cijepiti.


 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene