Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U ranim jutarnjim satima, u noći s ponedjeljka na utorak hitna pomoć je intervenirala u kući Tigera Woodsa, te u bolnicu prevezla nepoznatu ženu srednjih godina koja je samo zbog njihove intervencije ostala živa.


Noćas u 2:36 sati po floridskom lokalnom vremenu, iz kuće Tigera Woodsa je upućen 911 poziv, na koji su odgovorili vatrogasci okruga Orange, te su nakon toga u bolnicu u Ocoeeu prevezli srednjovječnu ženu plave kose, koja je po dolasku u bolnicu bila u kritičnom stanju, a trenutačno je na životu održavaju aparati. Nepoznata žena je prevezena u istu bolnicu u kojoj je završio Woods prije tjedan dana kada je čitav skandal započeo.

Vezani članci Slika nije dostupna Evo kako partija ljubavnica Tigera Woodsa! Slika nije dostupna Evo zašto je Tiger Woods varao svoju ženu!

>> Žena odselila: MILF porno ljubavnica Tiger Woodsa prelila čašu!

>> FOTO: Automobil razvaljen golf palicom prevarene Tigerove supruge

Kako je hitnu pomoć od kuće poznatog golfera do bolnice pratila mlada plava žena u Cadillacu sličnom onom od Tigera, pretpostavlja se da je unesrećena srednjovječna žena plave kose Barbro Holmberg, majka Woodsove supruge Elin Nordegren. Glasnogovornik bolnice izjavio je da unesrećenu ženu održavaju na životu s aparatima, no nije želio komentirati njezin identitet.