Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Urušila se zgrada gradske uprave

Heroji koji su spasili djevojku zatrpanu u ruševinama: ''Koliko su velika vrata, toliko je bilo cigle. Sve je bilo zatrpano''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vatrogasci iz Novske i dalje pomažu Petrinjcima nakon potresa. Iz ruševina su pomogli spasiti i djevojku.

''Idemo ponovno. Petrinja dan treći. Poražen je samo onaj tko odustane. Iz ovog ureda izvukli smo živu djevojku koja je bila zatrpana ciglom i betonom, želimo joj puno sreće i brz oporavak'', napisali su vatrogasci iz Novske poruku podrške djevojci koju su jučer spasili iz ruševina u Petrinji.

Idemo ponovo...Petrinja dan 3. Poražen je samo onaj tko odustane...iz ovog ureda izvukli smo živu djevojku koja je bila...

Posted by Jvp Novska on Tuesday, December 29, 2020
Pročitajte i ovo Screenshot Podrhtavanje tla Potres jačine 5,2 prema Richteru pogodio Tursku: "Jako nas je treslo, izašli smo iz kuće" Potres u Petrinji Slab potres Novo podrhtavanje tla na Baniji: "Petrinja - samo tutanj pod zemljom, ko grmljavina"

''Djevojku smo spasili u utorak oko 17:30. Ostala je zarobljena u Gradskoj upravi u Petrinji. Prebrojavanjem ljudi ustanovili su da netko fali, a soba u kojoj je dotična žena bila... Kako to najbolje opisati? Koliko su velika vrata, toliko je ondje bilo cigle, sve je bilo zatrpano'', rekao je za Jutarnji list zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Novska Zlatko Pješić.

Vatrogasci Petrinjcima pomažu i dalje. Glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković za DNEVNIK.hr kazao je da je jutros na terenu bilo više od 700 vatrogasaca, među kojima ih je više od 300 stiglo iz svih dijelova Hrvatske.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene