Obavijesti Video Pretražite Navigacija
akcija uskoka

Susjed uhićenog Bačića: ''Ja ne znam je li on kupio ili gospodin Matija, ali nitko ne živi u tom stanu''

U drugom slučaju, priveden je i glavni ravnatelj HRT-a, Kazimir Bačić. Policija je bila u pretresu njegovog doma iz kojeg su iznijeli dvije kutije.

Kazimir Bačić izveden je u pratnji istražitelja. Trenutačno nema službene potvrde za što ga se tereti. Neslužbeno se spominje Bačićev odnos s vlasnikom bivše tvornice TEŽ Milanom Lončarićem, ali i njegovim građevinskim projektom. Policija je pretresla i ured Kazimira Bačića na Prisavlju, ali i jedan stan u središtu Zagreba.

Pročitajte i ovo Uhićeni policajci i pročelnica - 1 Zataškavanje ili razotkrivanje? Novi detalji skandala u Vrbovskom: Zašto nema gradonačelnika među uhićenima? Policija uhićeni policajci i pročelnica USKOK objavio detalje zataškavanja prometne nesreće u kojoj je sudjelovao gradonačelnik Vrbovskog

''Nitko ne živi u tom stanu, taj stan se tek adaptira. Bačić i sin su, tu dolaze, s njima smo se tako i upoznali jer su nam prvi susjedi, ja sam gore iznad njih. Ja ne znam je li on kupio ili gospodin Matija, gospodin Matija dolazi na sastanke, sin jel'', komentirao je susjed Dragutin.

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene