Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestao u Zagrebu

Majka nestalog mladića u suzama: "Molim sve koji nešto znaju da nam jave. Ovo je preteško i prebolno za nas"

Majka nestalog Karla Kurtanjeka (Foto: Dnevnik.hr)
Majka nestalog Karla Kurtanjeka (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Karlo Kurtanjek (Foto: Nestali.hr) Karlo Kurtanjek (Foto: Nestali.hr) Foto: Nestali.hr +0 Majka nestalog Karla Kurtanjeka (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
24-godišnji Karlo Kurtanjek nestao je u srijedu u Zagrebu kada je iz Palinovečke ulice krenuo na fakultet na Kennedyjevom trgu.

Svaki trag mu se izgubio 10. travnja ujutro kada se iz Palinovečke ulice u Zagrebu uputio prema Kennedyjevom trgu.

Pročitajte i ovo Nestao Luka Stepišnik policija treba pomoć Nestao 25-godišnji Slovenac, posljednji puta viđen u Hrvatskoj Nestala Snježana Doničar Zadravec U bolnici Tragičan ishod: Preminula pronađena žena u Međimurju, slijedi sudska obdukcija

Na društvenim mrežama studenti dijele njegovu fotografiju uz informacije da je mladić visok oko 183 centimetara, atletski je građen, plavih očiju i plave kose.

Na stranici Nestali.hr stoji da je u trenutku nestanka na sebi imao crnu jaknu s kapuljačom, crne traperice i smeđe tenisice.

"Lijepo molim sve građane, sve ljude dobre volje, Zagrepčane, okolicu, na svim društvenim mrežama je njegova fotografija. Ako bilo što saznaju ili imaju, molim da se jave na telefone na društvenim mrežama. Jer to je preteško i prebolno za nas sve ukućane, a pogotovo za mene kao mamu", kazala je Jasna Kurtanjek, majka nestalog mladića.
 

Molimo sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave u obližnju policijsku postaju.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene