Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Javite policiji

Jeste li ju vidjeli? U Zagrebu nestala 38-godišnja Marijana Seifert, poznata po sudjelovanju u Big Brotheru

Nestala Marijana Seifert
Nestala Marijana Seifert Foto: nestali.hr
U Zagrebu je nestala 38-godišnja Marijana Seifert koju mnogi pamte po tome što je sudjelovala u reality showu Big Brother. Policija moli pomoć građana u njezinu pronalasku.

Tridesetosmogodišnja Marijana Seifert rođena je u Splitu, 7. veljače 1984. godine. Prebivalište joj je u Lastovskoj ulici u Zagrebu.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Udaljio se na Laništu Pronađen 14-godišnjak zbog kojeg je policija aktivirala alarm koji se pali samo iznimno Nestala Mateja Hrničar Policija traga za nestalom U Švicarskoj nestala 25-godišnja Hrvatica: Posljednji put viđena prije dva tjedna

Visoka je 167 centimetara, plave kose i zelenih očiju te vitkog stasa, navode u policiji.

Osim toga, ima tetovažu cvijeta orhideje na donjem djelu leđa, glavu jednoroga na lijevom bedru, dvije tribal tetovaže na lijevoj podlaktici i desnom gležnju, tekstualnu tetovažu na desnom ramenu i na zapešću desne ruke znak beskonačnosti.

Seifert se u srijedu udaljila s adrese prebivališta i otada joj se gubi svaki trag. U trenutku nestanka bila je odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice.

Iz policije pozivaju građane da, ako imaju informaciju o tome gdje se nalazi ili su je vidjeli, to dojave na mail nestali@nestali.hr, obavijeste najbližu policijsku postaju ili jave na telefon 192.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene