Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Oglasio se i ministar

Pripadnica Hrvatske vojske pronađena ozlijeđena u vojarni u Kninu: Doznajemo detalje

U vojarni "4. gardijske brigade Pauci" u Kninu u ranim jutarnjim satima pronađena je ozlijeđena pripadnica Hrvatske vojske.

Pripadnica Hrvatske vojske bila je izvan službe, a okolnosti njezina stradavanja se istražuju, priopćilo je u srijedu Ministarstvo obrane. Ozlijeđena pripadnica je hospitalizirana, dodaje se u priopćenju.

Ravnateljica Opće i veteranske bolnice "Hrvatski ponos" Knin Tatijana Šipalo Lilić potvrdila je za DNEVNIK.hr kako je vojnikinja ujutro dovezena u bolnicu s višestrukim ozljedama ruku i kralježnice. "Bila je stabilno. Obrađena je i dalje se nastavlja liječenje u KBC-u Split", kazala nam je Šipalo Lilić.

Dnevnik Nove TV neslužbeno doznaje da je vojnikinja pala s visine. "Pronađena je nešto prije 5 sati ujutro. Bilo ih je više u sobi", rekao nam je izvor upućen u slučaj.

Na konferenciji za medije na kojoj se govorilo o kanaderima na remontu slučaj je komentirao i ministar Mario Banožić.

Rekao je kako vojna policija provodi istražne radnje, a da je djelatnica koja je ozlijeđena, pri svijesti i život joj nije ugrožen, a kasnije će izvijestiti o svemu nakon završene istrage.

Sofija Preljvukić iz Knina se javila u Vijesti u 17. Izvijestila je kako se iz bolnice doznaje da je ozlijeđena vojnikinja razgovarala posve razumno.

"No nisu nam mogli ništa reći o uzroku njenih ozljeda. Govori se o padu s velike visine, neki spominju i pad kroz prozor. Ništa od toga nije potvrđeno", kaže Preljvukić. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna mole za razumijevanje MORH najavio pojačan promet: Dvije kolone vozila HV-a idu za Mađarsku

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene