Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednik HSS-a protivi se najavama o punjenju proračuna privatizacijom tvrtki.


Ni u vladajućoj koaliciji nema zajedništva oko najavljenih reformi. Predsjednik HSS-a protivi se najavama o punjenju proračuna privatizacijom tvrtki. HSLS upozorava kako unatoč koalicijskom sporazumu partnere nitko nije konzultirao oko reformi za koje trebaju dati glas u Saboru.

Vezani članci Naplata parkiranja u Zagrebu, ilustracija (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Milan Bandić ponovno želi uvesti naplatu parkiranja u cijelom Zagrebu, HSLS pozvao stranke da se usprotive Vodstvo HSLS-a (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) HSLS u subotu bira nasljednika Darinka Kosora: Dobit će novog predsjednika i četiri potredsjednika stranke

'Naše vijeće za suradnju i gospodin Brkić i gospodin Kovačić javno, čak i na vašoj televiziji, najavili su nastavak Vijeća za suradnju i očekuju da na prvom Vijeću reforme budu tema. U sporazumu koji smo svi potpisali stoji da Vijeće za suradnju raspravlja kadrovska pitanja ali i glavne reformske mjere', rekao je HSLS-ov Darinko Kosor.

'Svi koji sudjeluju u Domoljubnoj koaliciji su upoznati s projektima, meni je drago da se konačno počne raditi', rekao je zagrebački gradonačelnik, Milan Bandić.

'Reformske mjere su rađene na razini svih 20 ministarstava na zajedničkim kordinacijama na Vladi, prema tome da usklađeno je sve', rekao je Tomislav Tolušić, ministar regionalnog razvoja i fondova EU.