Marija Marinela Grgić nestala je još u ponedjeljak u Tučepima, a policija se danas za pomoć obratila javnosti.


Dana 14. kolovoza prijavljen je nestanak maloljetne Marije Marinele Grgić rođene 2003. godine, čiji su nestanak prijavili roditelji nakon što se istog dana iza ponoći udaljila u nepoznatom pravcu iz apartmana u Tučepima, na adresi Dračevice.

Vezani članci Smrtonosni napad u pariškoj policiji (Foto: AFP) Francuska: Uhićeno petero ljudi povezanih s napadačem na sjedište pariške policije Policija, ilustracija (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Petrinja: Pronađena nestala 17-godišnjakinja

Visoka je 157 cm, jače tjelesne građe, kestenjaste ravne kose do ramena, svijetloplavih očiju. Dobro govori hrvatski i njemački jezik.

U trenutku nestanka bila je odjevena u bijelu kratku majicu i roza kratke hlače, dok je na nogama nosila crne tenisice.

Fotografija i podaci nestale Marije Marinele Grgić objavljeni su na web-stranici nestali.hr.

Majka nestale djevojčice dala je izjavu za ekipu Dnevnika Nove TV.

"Molim te Marinela, molimo te svi da se vratiš, da se javiš bilo kome na mobitel, ako je ikako moguće. Fališ nam puno i vrati nam se", poručila je svojoj nestaloj kćeri majka Milena.

Policija moli sve koji imaju bilo kakvo saznanje ili informaciju o nestaloj maloljetnici da dojave u najbližu policijsku postaju ili na telefon 192, kao i putem elektronske pošte: splitsko-dalmatinska@policija.hr.

Posljednja slična potraga za nestalom maloljetnicom uspješno je okončana u srijedu. Naime, trinaestogodišnja Barbara Vidović, za kojom je policija tragala od subote, pronađena je jučer na širem području Ogulina.