Ministar turizma Gari Capelli na sjednici Vlade rekao je da će se za vrijeme uskrsnih praznika provesti novi projekt Ministarstva i Hrvatske turističke zajednice. Riječ je o projektu ''Tjedan odmora vrijedan'', koji domaćim turistima omogućuje 50 posto niže cijene turističkih usluga od 10. do 19. travnja.


''Tjedan odmora vrijedan'' projekt je Hrvatske turističke zajednice i Ministarstva turizma koji bi domaćim turistima trebao omogućiti niže cijene turističkih usluga u danima od 10. do 19. travnja. O tom je projektu na današnjoj sjednici Vlade govorio i ministar turizma Gari Capelli.

Vezani članci Odmaranje u moru Još stignete na odmor diljem Hrvatske: Ministarstvo časti s 50 posto popusta na smještaj, prijevoz, ulaznice... Gari Capelli Gari Capelli: ''Bitno je da turizam ima svog zastupnika na ovaj ili onaj način, kroz jedno ili nekoliko ministarstava''

''Zasad smo se dogovorili s više od 80 tvrtki u Hrvatskoj, od Croatia Airlinesa, hotelijera, restorana... da napravimo akciju za domaće u tih tjedan dana. Bit će im ponuđeno 50 posto popusta na ulaznice za Plitvička jezera, hoteli i restorani nudit će menije za 50 posto jeftinije'', rekao je Capelli.

Kako piše na promotivnom letku Ministarstva turizma, turistički djelatnici svoje usluge mogu prijaviti već od sredine veljače, a tijekom ožujka će se početi i s velikom nacionalnom kampanjom koja će pozivati domaće goste da iskoriste pogodnosti koje nudi projekt.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju