Obavijesti Video Pretražite Navigacija
stiže nova fronta

Pripremite kišobrane i kabanice: U petak kiša, a pogledajte kad bi mogao pasti i snijeg

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U petak će u Hrvatskoj prevladavati naoblačenje s kišom, ponegdje jakom i obilnom. Subota će svakako biti bolji dio vikenda jer u nedjelju stiže nova kiša, a u gorju i snijeg.

Od četvrtka je počeo jačati južni i jugozapadni vjetar s kojim su se već poslijepodne malo podigle temperature. I u petak nas očekuje vjetrovit dan, i to zbog jakog jugozapadnjaka, u unutrašnjosti i vrlo jakog juga na moru, ali bit će i oblačno, a od sredine dana i kišovito. Najjača kiša bit će na sjevernom Jadranu i sjeverozapadu unutrašnjosti, a u gorju kasnije poslijepodne još malo novog snijega

U petak ćemo se nalaziti pod utjecajem ciklone sa središtem u Genovskom zaljevu, što za nas znači kišu, ponegdje jaku i obilnu. Već od jutra posvuda će prevladavati oblačno, a na riječkom području i u gorskim krajevima bit će i kiše, ponegdje i obilne. Uz tmurno vrijeme puhat će i jako ili vrlo jako jugo, a na južnom dijelu Jadrana ujutro će još biti i sunčanih razdoblja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Velik broj umrlih Francuska u velikim problemima, a stanje je zabrinjavajuće: "Svakih 12 minuta po jedna osoba primljena je na odjel intenzivne skrbi"

Pročitajte i ovo Goranka Petrović, epidemiologinja HZJZ-a, i Barbara Štrbac Hrvatska naručila 900.000 doza Epidemiologinja o cjepivu Johnson&Johnson: "Jako je dobro. Učinkovito je i protiv novih varijanti koronavirusa"

Od sredine dana kiša će početi i u unutrašnjosti, a lokalno jaka i obilna bit će u Zagorju i u ovom dijelu uz slovensku granicu. Bit će vjetrovito uz umjeren do jak jugozapadnjak. Tmurno i kišovito bit će i na istoku zemlje. Najviša temperatura između 10 i 13 stupnjeva, a puhat će uglavnom umjeren južni i jugozapadni vjetar.

Najobilnija kiša očekuje se na širem riječkom području, dok će u Gorskom kotaru padati uglavnom susnježica ili snijeg. Bit će vjetrovito, na Jadranu jako i vrlo jako jugo, a u gorskim krajevima jak jugozapadnjak. Na jugu zemlje poslijepodne će biti više oblaka, a kasnije prema večeri počet će i kiša. Bit će vjetrovito uz vrlo jako jugo, a najviša temperatura između 13 i 15 stupnjeva

Najsunčanija će biti subota, odnosno subota poslijepodne jer ujutro još može pasti malo kiše, a u gorju susnježice. U nedjelju stiže nova fronta s jakom kišom, ali i novim zahladnjenjem. Jutra će biti malo toplija, a danju bez većih promjena .

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NAJVEĆA STOPA ZARAZE U EU Zbog optužbi za loše upravljanje pandemijom, slovački ministar zdravstva podnio ostavku

Pročitajte i ovo Kiretaža, ilustracija Kiretaža bez anestezije Iz dvije bolnice poručili da pacijentice same biraju način zahvata, javilo se još žena: "Kada je počelo čupanje iz mene, mislila sam da ću otići na onaj svijet"

Na Jadranu će subota također biti bolji dio vikenda, a u nedjelju nova kiša, ponegdje jaka i obilna. U nedjelju će prolazno puhati i vrlo jak sjeverac i bura, koji će slabjeti u ponedjeljak.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene