Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Premijer Tihomir Orešković objavio je na Facebooku status koji se tiče kandidiranja Milijana Brkića za ministra branitelja, a nije dugo trebalo čekati niti na reakciju Tomislava Karamarka.


'Zahvaljujem se gospodinu Milijan Brkiću na kandidaturi za ministra branitelja. On je i ovom prilikom pokazao karakter koji je izgradio boreći se za Hrvatsku u Domovinskom ratu i zbog čega uživa poštovanje svojih suboraca. Problemi s kojima se susreću hrvatski branitelji izuzetno su kompleksni i ova Vlada je odlučna u namjeri njihovog rješavanja', stoji u objavi premijera Oreškovića na Facebooku.

Vezani članci Marko Bekavac (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) Bivši načelnik splitske policije: "Šef SOA-e upao je u kokošinjac Karamarka i Brkića, miševi mu kolo vode" Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Premijer Plenković oglasio se o Milijanu Brkiću: "Razgovarat ću s njim večeras kada dođem u Zagreb"

Podsjećamo, Milijan Brkić je u nedjelju navečer na Facebooku objavio kako se povlači iz utrke za ministra branitelja.

 

 

[BRKIĆ JE POKAZAO KARAKTER] Zahvaljujem se gospodinu Milijan Brkiću na kandidaturi za ministra branitelja. On je i ovom...

Posted by Tihomir Orešković on Monday, March 14, 2016

Tomislav Karamarko o Milijanu Brkiću

Nije dugo trebalo čekati na reakciju predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka koji je također imao potrebu napisati na Facebooku riječ-dvije o Brkićevom liku i djelu.

'Vlada je ostala uskraćena za vrhunskog ministra kakav bi zasigurno bio Milijan Brkić. Riječ je o sjajnom čovjeku kojeg je za tu dužnost kandidirala Hrvatska demokratska zajednica čiju je punu podršku, kao i moju osobnu, uživao u tome.

Gospodin Brkić bio je apsolutno najbolje rješenje za mjesto ministra branitelja i žao mi je što se odlučio povući. Razgovarali smo o njegovoj odluci koju sam sa žaljenjem prihvatio, ali i koju razumijem i podržavam jer uključuju i njegov osobni stav.

Posebno žalim zbog toga što svi koji su bili uključeni u ovaj proces nisu prepoznali koliko je važno da gospodin Brkić svojim ugledom i autoritetom kojeg nedvojbeno uživa u braniteljskoj populaciji, doprinese rješavanju njihovih problema.

Svjedoci smo odluke čovjeka koji ima stav i karakter, a čije su odluke i čvrstina u njihovom zastupanju mogle biti iskorištene za opću dobrobit i kvalitetniji rad ove Vlade', stoji u Karamarkovoj objavi.

 

 

[VLADA JE OSTALA USKRAĆENA ZA SJAJNOG MINISTRA] Vlada je ostala uskraćena za vrhunskog ministra kakav bi zasigurno bio...

Posted by Tomislav Karamarko on Monday, March 14, 2016