Glavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić u pratnji istražitelja
Glavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić u pratnji istražitelja Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Glavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić u svojoj imovinskoj kartici ima zavidan broj nekretnina, ali i brod. I štednja mu je pozamašna.


Prema objavljenom izvješću o imovinskom stanju dužnosnika, glavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić prijavio je plaću od 24.852,42 kune neto, ali i jednu kuću u Zagrebu, jednu u Strmcu u Zagorju, jedan stan u Dubrovniku i još dva stana u Zagrebu. Suvlasnik je i jednog poslovnog prostora u Dubrovniku. Bačićeva supruga također ima niz nekretnina. 

Vezani članci Zgrada HRT-a Odbor za medije u četvrtak odlučuje o izboru glavnog ravnatelja HRT-a Renato Kunić HRT dobio novog direktora, o uhićenom Kazimiru Bačiću odlučivat će Sabor i Nadzorni odbor

Bačić je i korisnik triju kredita, ugovorenih od 2017. do 2020. godine. Ukupne mjesečne rate iznose mu više od 1100 eura.

Danas uhićeni ravnatelj HRT-a naveo je u vlasništvu kuću s okućnicom u Zagrebu od više od 800 kvadratnih metara, zatim stan u Dubrovniku od 59 kvadratnih metara, ali i većinsko suvlasništvo poslovnog prostora u Dubrovniku većeg od 100 kvadrata.

U Zagrebu ima stan od 28 kvadrata, zatim još jedan stan od 29 kvadrata, ali i kuću s okućnicom u Strmcu od 4000 kvadrata. Posjeduje i brod marke Jeanneau One Design 35 procijenjene vrijednosti od 110.000 kuna. 

U izvješću o imovinskom stanju stoji i da glavni ravnatelj HRT-a ima 85.000 kuna štednje. U izvješću je navedeno i što sve posjeduje Bačićeva supruga. Naveden je stan u Zagrebu od 73 kvadrata, još jedan stan u Zagrebu od 39 kvadrata, kuća u Selcu od 20 kvadrata i apartman u Selcu od 50 kvadrata. 

Glavni ravnatelj HRT-a naveo je i da je vlasnik osobnog automobila Peugeot 5008 iz 2015. godine - njegova supruga. 

Detalje iz imovinske kartice pogledajte OVDJE.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju