Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ekskluzivno za Dnevnik Nove TV

Šokantna ispovijest roditelja žene osumnjičene da je na smrt isprebijala dvogodišnju kćer. Otkrili zašto je otac želio da im se djevojčica vrati

Aktualno Galerija Ekskluzivna ispovijest roditelja žene osumnjičene da je ubila dvogodišnju kćer Ekskluzivna ispovijest roditelja žene osumnjičene da je ubila dvogodišnju kćer Foto: DNEVNIK.hr Smrt dvogodišnje djevojčice zgrozila je Hrvatsku Smrt dvogodišnje djevojčice zgrozila je Hrvatsku Foto: DNEVNIK.hr Ekskluzivna ispovijest roditelja žene osumnjičene da je ubila dvogodišnju kćer Ekskluzivna ispovijest roditelja žene osumnjičene da je ubila dvogodišnju kćer Foto: DNEVNIK.hr +0 Ekskluzivna ispovijest roditelja žene osumnjičene da je ubila dvogodišnju kćer Galerija 1/4 >>
Roditelji žene osumnjičene da je na smrt isprebijala dvogodišnju kćer uvjereni su da njihova kći nije odgovorna za zločin. Ekskluzivno za Dnevnik Nove TV otkrili su zašto su majka i otac željeli da se djevojčica vrati u obitelj.

Roditelji djevojčice iz Nove Gradiške nalaze se u istražnom zatvoru u Požegi. Policija sumnja da je djevojčicu do smrti isprebijala vlastita majka. Roditelji žene osumnjičene da je na smrt isprebijala djevojčicu uvjereni su da njihova kći nije odgovorna za zločin.

Pročitajte i ovo Zvjezdana Bogdanović - 2 Gošća Dnevnika Nove tv Još se čekaju rezultati nalaza slučaja iz Nove Gradiške, iz Ministarstva poručuju: "Mi ih požurujemo, ali izvide ne radimo mi" Centar za socijalnu skrb u Novoj Gradišci SLUČAJ ZLOSTAVLJANJA DJEVOJČICE Nova šefica Centra u Novoj Gradiški: "Nije nam bilo lako vidjeti današnji natpis na ulazu", "Mnogi zaposlenici su primili prijetnje"

Baka i djed preminule djevojčice ne misle da je njihova kći djevojčici zadala silne hematome koje je malena imala. "Ne, to moja kćer nije napravila. Mi to ne vjerujemo, ako je napravila to, milijun posto nije to svjesno napravila", poručuju roditelji osumnjičene majke. 

Objasnili su  što to znači da to nije svjesno napravila.

"To znači da joj se nešto dešavalo u glavi ili neko, ne znam što. Uglavnom, nešto se događalo s njom", pojašnjavaju.

Roditelji žene tvrde kako ne mogu doći do nje, da je nisu uspjeli dobiti telefonski, no da su joj u zatvor poslali novac i odjeću.

Zašto je otac želio da se djevojčica vrati u obitelj?

Baka djevojčice napominje kako su njezina kći i suprug tražili da se djevojčica vrati u obitelj kako bi dobili roditeljski doplatak i financijska sredstva.

"To je muž tražio. Muž. On je bio za to", kaže baka djevojčice. Priznaje da su djevojčicu željeli natrag samo zbog novca. "Tako je. On je samo to tražio". Od svoje kćeri, kaže, to nije čula. 

"Ne, od nje nikad to nisam čula. Dva puta je rekla da će njoj biti bolje kod udomitelja. Ja imam život patnički. I plakala i govorila, plakala i govorila. Ali, on je to tražio samo radi novca. On je nju jako maltretirao, u trudnoći je jako tukao. Ona je tu dolazila plava, ubijena", prepričava.

Ekskluzivna ispovijest roditelja žene osumnjičene da je ubila dvogodišnju kćer Smrt dvogodišnje djevojčice zgrozila je Hrvatsku (Foto: DNEVNIK.hr)

Nasilničko ponašanje svog supruga, žena je prijavljivala policiji. Barem tako tvrdi njezina majka. 

"Je, prijavljivala je. On je nju napustio, uzeo joj sve novce, popije s prijateljima, dođe kući, maltretira ju, tuče je, prebija je. Kad on ode, ona mene nazove, izjada se. Ali ona je non-stop prijavljivala, ali nju nitko nije slušao".

Otac osumnjičene kaže kako njihova kći nije bila agresivna. "Koliko znam nije imala kratak fitilj. Malo je znala zagalamiti dok je bila curica, dok je išla u školu, ali ovako ne. 

"Ona je bila samo malo glasnija, ali da je bila agresivna, ne. Ne", kaže majka. .

Prekrivanje masnica šminkom

Roditelji osumnjičene, komentirali su tvrdnje druge bake da je majka šminkom djevojčici prekrivala masnice.

"Da li bi stigla u kratkom vremenu prekriti dijete sa šminkom?"Ali vidite, molim vas, da je to istina, da je ona to radila, zašto je onda ona to dozvolila kao baka? Ona je tamo s njom stalno, mi smo ovdje 100 kilometara dalje, onda bi to ona trebala prijaviti nekome. Oni žive u jednoj kući, ona je sve to znala", izjavili su roditelji.

Djevojčica je gotovo četiri mjeseca imala svrab. "Ako je ona meni lagala i ja ću lagati vama. Rekla mi je da ju je vodila kod doktora, da ju je vodila u Slavonski Brod. Dobivala je kreme, vadila je krv, no ništa to nije pomoglo", kaže baka djevojčice.

Ipak, priznaje da djevojčicu nije vidjela dvije godine, odnosno da ju je zadnji put vidjela kada je djevojčica imala tri mjeseca.

Baka ne zna hoće li ići na pogreb svoje unuke. "Možda budem, možda ne budem. Kako se budem osjećala. Ako se budem osjećala teško, neću moći ići. Ako se budem osjećala bolje, ja ću ići", priznaje. Za preostalo dvoje unučadi djed smatra da je najbolje da budu kod udomitelja. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene