Sheyla Hershey toliko je željela srušiti rekord za najveće grudi na svijetu da je čak nogirala i dečka zbog toga.


Teksašanka i rođena Brazilka Sheyla Hershey je ponosna vlasnica najvećeg para grudi na svijetu. Broj njezinog grudnjaka bi kad bi se preračunalu u hrvatske mjere bio XXX 5, za što naravno ne postoji konfekcijski broj. Do rekorda je došla nakon čak devet operacija povećanja grudi.

Vezani članci Bujno poprsje Kap koja je prelila čašu: Njihova poprsja bujaju na sve strane, nemoguće ih je obuzdati Bez grudnjaka Odbacile grudnjake i prepustile se dobrom raspoloženju, provjerite mogu li popraviti i vaše

Poslije osme operacije Sheyla je imala po dvije litre silikona samo u jednoj dojci. No po zakonima američke države Texas, koji zabranjuju umetanja implantata u slučaju kad oni postaju opasni po zdravlje, djevojka nije više mogla ići na plastičnu operaciju. Pored toga njezin dečko Britanac, koji joj je i počeo plaćati plastične operacije, je već prije osmog zahvata rekao: 'Dosta!'.

'Voljela sam ga jako puno, ali morala sam ga napustiti kako bih slijedila svoj san.', izjavila je Sheyla koja je nakon raskida sjela na prvi avion za Brazil gdje je napravila devetu operaciju i postala svjetska rekorderka. 'Za mene su velike grudi predivne!', jedino je obrazloženje koje ističe Sheyla Hershey.