Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zaokret u priči

FOTO Severinin PR o incidentu u Splitu: "Potrgala joj je ogrlice s vrata i razbila mobitel." Odvjetnica pjevačice otkrila detalje

Aktualno Galerija Severinine ozljede Severinine ozljede Foto: privatni arhiv/DNEVNIK.hr Severinine tjelesne ozljede - 2 Severinine tjelesne ozljede - 2 Foto: privatni arhiv/DNEVNIK.hr Severinine tjelesne ozljede - 3 Severinine tjelesne ozljede - 3 Foto: privatni arhiv/DNEVNIK.hr Severinine tjelesne ozljede - 1 Severinine tjelesne ozljede - 1 Foto: privatni arhiv/DNEVNIK.hr +0 Severinine tjelesne ozljede - 4 Galerija 1/5 >>
Severinin PR-ovac Davor Grgin objasnio je za DNEVNIK.hr kako je prošlo ispitivanje u policiji, ali i najavio dodatne radnje vezane uz njezinu sestru Marijanu Popović. O detaljima se oglasila i odvjetnica pjevačice Jasminka Biloš.

Severinin PR Davor Grgin oglasio se u utorak navečer oko njezina privođenja u policiju nakon izbijanja fizičkog sukoba između nje i njezine sestre Marijane Popović.

"Severina je saslušana u PU zagrebačkoj zbog prijave njezine sestre Marijane Popović. PU zagrebačka postupala je po zahtjevu splitske policije. Postupanje policijskih službenika u Zagrebu je bilo profesionalno i korektno", potvrdio je Grgin.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna POSTOJI I DRUGA STRANA Severinu na zagrebačkom aerodromu dočekala policija, razlog - sestra ju je prijavila za napad. Odvjetnik Matić: "Nazvala me nakon 20 minuta"

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila, kriminalist za Dnevnik Nove TV Kriminalist Cvrtila o Severini: "Nije realno da je ona na slobodi, moguće su kaznene prijave protiv obje sestre." Severina ispitana u Heinzelovoj

Iznio je i Severinin opis događaja. "Prema Severininom opisu događaja, fizičke ozljede je Severini nanijela Marijana Popović, a ne obrnuto. Potrgala joj je ogrlice s vrata i razbila mobitel. O tome postoje materijalni dokazi, medicinska dokumentacija i svjedoci", javio je u nastavku.

Najavio je i nastavak pravnog postupka. "Očekujemo da se po Severininoj kaznenoj prijavi pokrene postupak protiv Marijane Popović", rekao je na kraju.

Oglasila se i odvjetnica

U međuvremenu je i odvjetnica Jasminka Biloš kratkom izjavom za medije rasvijetlila situaciju. "Severina nije bila uhićena i ona je trenutačno na slobodi. Dala je svoju izjavu policiji u pogledu kaznene prijave koju je protiv nje podignula njena sestra. U ovoj situaciji Severina je bila napadnuta i ona je žrtva nasilja - o tome postoji medicinska dokumentacija. Ona će to dokazati i podnijeti kaznenu prijavu protiv svoje sestre", rekla je Biloš.

Objasnila je i zašto ju je policija tražila. "Vjerojatno se dogodio nesporazum u komunikaciji. Severina je kupila kartu za Zagreb dva dana prije polaska, nitko je u Splitu nije pozvao da se odazove i da da izjavu, tako da je ona otišla. Svakako nije bilo potrebe za ovakvom intervencijom", rekla je Biloš.

Severina je pregledana u Traumatološkoj klinici u Zagrebu. "Da, ona je zadobila fizičke ozljede i to su posljedice fizičkog napada njene sestre. Dakle, ne radi se o tome da je ona napala sestru, nego upravo obrnuto", pojasnila je Biloš.

"Njena sestra je podnijela kaznenu prijavu protiv nje i zato ju je tražila policija. Budući da se radi o srodstvu, policija je iz tih razloga trebala uzeti izjavu", dodala je Biloš.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene