Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SDP KARAMARKU

'Zašto se skrivaš? Ako želiš biti premijer trebao bi biti spreman stati pred ljude'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zanimljivu fotomontažu objavio je SDP na službenom Facebook profilu.

'Tu smo za kreativan sukob ideja, pameti i srca. Svoje rezultate imamo i ponosno ih pokazujemo i spremni smo na sučeljavanje timova i pojedinaca. Ne skrivamo ništa i ne bojimo se!' poručio je SDP putem Facebooka.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Peđa Grbin Rijeke pravde slavile u dvije HDZ nije pobijedio u samo dvije izborne jedinice, pogledajte u kojima je izgubio Rijeke pravde Parlamentarni izbori 2024 U SDP-u euforija na spomen mogućeg mandatara - Peđa Grbin poručio: "Ovo nije gotovo!"

Uz ovu poruku stoji i fotomontaža na kojoj se nasuprot premijera Zorana Milanovića nalazi sjena muškarca koji nalikuje šefu HDZ-a Tomislavu Karamarku. Dio fotomontaže su i pitanje 'Zašto se skrivaš?' te poruka 'Ako želiš biti premijer, trebao bi biti spremna stati pred ljude'.

Milanovićeva video poruka podigla buru na Facebooku

Podsjetimo, Tomislav Karamarko pozive na sučeljavanje s Milanovićem odbija. Umjesto toga pozvao je na sučeljavanje programa, ali kada je Nova TV uputila poziv dvama najvećim koalicijskim blokovima, SDP-ovom i HDZ-ovom, za sučeljavanjem programa u sklopu našeg informativnog programa ovoga tjedna, prije službenog početka kampanje iz SDP-a su dolazak potvrdili, a iz HDZ-a je stigla obavijest kako ne žele sudjelovati u sučeljavanju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene