Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POSLJEDNJI POZDRAV

VIDEO Emotivan oproštaj Splićana od Mateja uz suze, baklje, brodske sirene... Potreseni Nenad Periš: "Hvala vam što ste pokazali srce"

Aktualno Galerija +0 Matej Periš Galerija 1/1 >>
U Splitu je u krugu obitelji sahranjen Matej Periš. U ponedjeljak navečer u splitskoj luci njegovi prijatelji organizirali su dirljiv oproštaj od prerano preminuloga mladića.

U ponedjeljak navečer u splitskoj Trajektnoj luci prijatelji Mateja Periša organizirali su vrlo emotivan oproštaj s mladićem. U jednoj od brodica koje su stigle u luku bila je i Matejeva obitelj. 

Okupljeni građani nisu mogli suspregnuti suze, mladi je sugrađanin ispraćen dostojanstveno, uz zvuk brodskih sirena i upaljene baklje.

"Hvala vam što ste pokazali srce", kazao je Nenad Periš. Svi su se zatim pomolili za Mateja.

Tragična sudbina 27-godišnjeg Mateja Periša potresla je čitavu regiju. Prošlog petka prerano preminuli mladić ispraćen je u Beogradu, gdje su se posljednji put s njim došli oprostiti brojni građani i predstavnici medija.

U ponedjeljak su Beograđani uz Savu zapalili svijeće i bacili cvijeće te pustili balone za Mateja Periša.

U rodnome gradu Matej je sahranjen tiho, u krugu obitelji. Njegov otac Nenad Periš, koji je od prvoga dana bio na raspolaganju novinarima, sve je zamolio za da se zbog iznimno teških trenutaka za obitelj suzdrže od bilo kakve medijske pozornosti sahrane.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ZBOGOM, MATEJ Beogradski dogradonačelnik oprostio se od Mateja Periša: "Tužan je Beograd...Neka te anđeli čuvaju"

Pročitajte i ovo Matej Periš NA SPLITSKOJ RIVI Ipak se sprema veliki oproštaj od Mateja: "Nitko od nas neće ga zaboraviti..."

"Znam da ćete shvatiti moju molbu te vam se zbog toga u svoje ime i u ime svoje obitelji zahvaljujem", poručio je Nenad Periš. 

Mladićev otac nakon obiteljskog pokopa, zahvalio je svima koji su u proteklih pet mjeseci bili uz njega i obitelj.

"Danas je Matej sahranjen. Dostojanstveno. Ispratili su ga njegovi najbliži. Obitelj i prijatelji, samo ljudi koje znamo", kazao je Nenad Periš za Blic te zahvalio medijima koji su poštovali njegovu želju, vjernicima koji su molili za njegova sina, kao i svećenicima u Beogradu, koji su Mateja ispratili vrlo emotivno. 

Matejevi prijatelji odlučili su se na organiziranje velikog ispraćaja momka čija je sudbina slomila srce brojnim građanima. 

"Svi oni koji su poštivali apel oca Nenada, a žele se oprostiti od Mateja mogu nam se pridružiti na kruzerskom gatu", napisali su ranije prijatelji Mateja Periša te pozvali sve zainteresirane sugrađane da sudjeluju u dostojanstvenom ispraćaju, navodi Slobodna Dalmacija.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene