Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvije osobe privedene

Saboteri u KBC-u Rijeka? Usred noći netko je prerezao žice kompresora za zrak COVID odjela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U riječkom KBC-u netko je u ponedjeljak tijekom noći prerezao žice koje napajaju kompresor za zrak. O svemu je obaviještena i policija, a iz bolnice poručuju da pacijenti nisu bili ugroženi jer je sustav odmah prebačen na zamjensko napajanje kisikom.

 U KBC-u Rijeka u ponedjeljak 3:30 netko je prerezao strujno napajanje kompresora za zrak na dva mjesta, potvrdili su iz bolnice.

Pročitajte i ovo Ilustracija Liječenje se nastavlja Misteriozan slučaj: Otkriveno u kakvu je stanju beba koja je s teškim ozljedama glave dovezena u bolnicu Ilustracija Nedovoljno zaliha Nedostaje krvi, hitno potrebne četiri krvne grupe: KBC Rijeka uputio apel građanima

''Terapija bolesnika nije zbog ovog incidenta bila u prekidu jer je sustav prebačen na zamjensko napajanje kisikom. Tehnička služba KBC Rijeka u kratkom roku je sanirala oštećenje u strujnom napajanju i dovela ga u prvobitno stanje'', poručili su iz KBC-a. Dodaju da je mjesto incidenta tijekom noći obišao i ravnatelj KBC-a Alen Ružić.

Iz bolnice su nam otkrili i da je riječ o strujnom napajanju kompresora za zrak za jedan od COVID odjela.

Dvije osobe koje se sumnjiči da su povezane s rezanjem strujnog napajanja kompresora za zrak sinoć su privedene i nad njima se provodi kriminalistička obrada, doznaje se u ponedjeljak u Policijskoj upravi primorsko-goranskoj.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene