Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Velik teret'

VIDEO Tomašić: Tražite novac i nekog drugog, ovo mi je previše

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruža Tomašić današnju je konferenciju za novinare iskoristila kako bi prokomentirala rezultate lokalnih izbora, ali i kako bi pozvala građane da od nje više ne 'žicaju' novac.

Lijeva koalicija izgubila je izbore za Europski parlament i lokalne izbore pa neka sazovu prijevremene izbore da ih riješimo muke, poručila je danas predsjednica HSP-a dr. Ante Starčević Ruža Tomašić.

Pročitajte i ovo Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje prijavite policiji! HZZO upozorava na pokušaje prijevare građana, lopovi su sve domišljatiji Trezorski zapisi - 1 Sigurna zarada Stiže nova tranša trezorskih zapisa - posudite državi novac i zaradite: "Kamata je atraktivna"

Plan stranke je ispunjen, ustvrdila je Tomašić dodavši kako su ušli u Europski parlament, a na lokalnim izborima, u županijama, gradovima i općinama osvojili tristotinjak mandata.

>> R. Tomašić: Bila bih na Golom otoku da su '70-te ili '80-te, a Milanović na čelu vlade

'Taj dio plana je gotov, a sada u jesen krećemo s ujedinjenjem pravaša', najavila je na konferenciji za novinare pojasnivši kako nitko tko je bio dužnosnik u pravaškim strankama neće moći biti u vodstvu stranke.

'Mi stariji imamo antagonizme i breme prošlosti, a mladi ne. Zašto onda oni ne bi stajali na čelu stranke', zapitala se Tomašić.

Njezin zamjenik Ivan Tepeš ustvrdio je kako je 'od HSP-a ostalo samo ime i brend' te je pozvao čelnika te stranke Danijela Srba da da svoj mandat na raspolaganje te omogući pravaško ujedinjenje.

Tomašić je iskoristila priliku i kako bi pozvala sve građane koji imaju novčane probleme da se obraćaju i drugim strankama i Vladi, a ne samo njoj. Samo u posljednja dva dana je, kaže, dobila dvadesetak pisama u kojima ju građani mole za novčanu pomoć.

'Znam da je kriza i da je ljudima teško, ali ja ne mogu svaki mjesec od svoje plaće izdvajati 3,5 ili 8 tisuća kuna jer ja ne djelim tuđi novac već svoj osobni. Molim građane da se za pomoć obrate i drugima, pogotovo onima koji krivi za ovakvu krizu, poručila je. (Hina/S.T.K.)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene