Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

POGLEDAJTE CIJELU SNIMKU

EKSKLUZIVNO Prvi hrvatski dragovoljci stigli do napadnute zemlje: ''Znamo da će ovaj rat teško stati samo na Ukrajini''

U Ukrajinu stižu prvi dragovoljci iz Hrvatske kako bi u obrani zemlje pomogli ukrajinskoj vojsci i narodu.

Neki su već stigli. ''Mi se nalazimo na ukrajinskoj granici s Mađarskom. Idemo na bojišnicu pridružiti se ukrajinskom narodu i našim Hrvatima. Znamo da će ovaj rat teško stati samo na Ukrajini'', izjavio je jedan od njih ekskluzivno za Dnevnik Nove TV, a cijelu njegovu ispovijest možete pogledati večeras u Dnevniku Nove TV.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 42. dan rata Putinove kćeri mogle bi se naći na udaru sankcija. Hakeri napali stranicu ruskog naftnog diva? Ostavili poruku koja se ruskom predsjedniku neće svidjeti Slika nije dostupna 38. DAN RATA Ukrajinci slave: "Preuzeli smo kontrolu nad cijelim teritorijem regije Kijev." Glasnogovornik Kremlja oglasio se o pregovorima

Podsjetimo, kako je prvi doznao reporter Dnevnika Nove TV Ivan Čorkalo, prvi hrvatski dobrovoljci otišli su na ratište u Ukrajinu kako bi se borili na strani ukrajinske vojske.

"Jedna veća grupa dobrovoljaca kroz nekoliko dana bi se trebala pridružiti ukrajinskoj vojsci. Imaju vojno iskustvo od ranije i puni su morala i želje da pomognu ukrajinskoj vojci", javio je Čorkalo.

Rat u Ukrajini iz minute u minutu pratite >>OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene