Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prošlo 12.000 vozila

Ekipa Dnevnika Nove TV provjerila koliko Pelješki most skraćuje put: Šef HC-a uputio važno upozorenje

Dnevnik Nove TV doznaje kako je protekao prvi prometni dan na Pelješkom mostu.

Pelješki most je povezao Hrvatsku s krajnjim jugom i prvi puta kopneno spojio njezin cjelokupni teritorij. Koliko je skratio put od Slanog do Opuzena provjerili su novinari Dnevnika Nove TV Mario Jurič i Paula Klaić Saulačić. Paula je krenula preko mosta, a Mario starim kopnenim putem, preko Neuma.

Kako je tekla vožnja i tko je stigao prije, pogledajte u videoprilogu.

Paula Klaić Saulačić izvijestila je i kako je protekao prvi prometni dan na Pelješkom mostu. U centru za nadzor prometa razgovarala je s voditeljem za promet Hrvatskih Cesta, Slavišom Babićem.

Pročitajte i ovo Kolinda Grabar-Kitarović pogledajte tko je sve došao! Elegantna Kolinda ukrala je pozornost na otvorenju Pelješkog mosta, a fotka koju je sama objavila pravi je hit!

Pročitajte i ovo Državni vrh tijekom blagoslova Pelješkog mosta OSTVAREN SAN VELIKA FOTOGALERIJA Pogledajte neke od najboljih trenutaka otvaranja Pelješkog mosta

"Do 19 sati Pelješkim mostom prevezlo se 11 922 vozila"  rekao je Slaviša Babić. "Dakle u ovom smo trenutku već na 12 tisuća vozila".

"Situacija je u redu i većih problema nema", rekao je Babić i priznao da je bilo tek nekih manjih "zbog nesavjesnih sudionika u prometu, jer kretanje pješaka i biciklista nije predviđeno Pelješkim mostom" naglasio je. No, kaže, može razumjeti veliki interes građana i želju za fotografiranjem "S ljudske strane možemo razumjeti, ali morate znati da je boravak na zaustavnoj traci nije dozvoljen".

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.



Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene