Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ČESTITKE!

Prva beba u 2021. godini rođena je u - Sisku. Obitelji dječačića Darisa u potresu je srušena kuća

Marin Rapustić, liječnik u sisačkoj bolnici, objavio je kako je minutu iza ponoći rođena prva beba u 2021. godini. Obitelji dječačića Darisa iz Petrinje u potresu je srušena kuća pa su spavali u automobilu. Samo malo kasnije u Rijeci je na svijet došao maleni Josip.

"Moram ovo objaviti 1.1.2021.u 00:01 h rođena je beba u bolnici Sisak. Naš grad živi i dalje", napisao je liječnik i prikupio pregršt pozitivnih komentara i čestitki. Lijepa je ovo vijest za grad i bolnicu koji su nastradali u potresu početkom tjedna. 

Moram ovo objaviti 1.1.2021.u 00:01 h rodena je beba u bolnici Sisak. Nas grad zivi i dalje.

Posted by Marin Repustić on Thursday, 31 December 2020
Pročitajte i ovo Screenshot I kad te probude usred noći... Slab potres pogodio sisačko područje, građani: "Di si lipa, di si radosti" Nesreća u Sisku - 3 Žena poginula na mjestu Poznati detalji stravične nesreće u Sisku: "Auto je totalka, čak je motor ispao"

Mali Daris iz Petrinje rođen je 15-ak sekundi nakon ponoći i prva je ovogodišnja beba u Hrvatskoj, potvrdila je u petak Služba za ginekologiju sisačke bolnice.

Dječak je unio optimizam u četveročlanu obitelj kojoj je u razornom potresu u Petrinji porušena kuća, pa su neko vrijeme provodili u osobnom automobilu.

Majka i beba se, kažu u bolnici, dobro osjećaju, a i porod je protekao dobro. Na sreću, u bolnici u kojoj su svi objekti oštećeni, a neki neupotrebljivi, na Odjelu ginekologije, koji je temeljito obnovljen i otvoren u prosincu 2009. godine, veći dio objekta se može koristiti.

Jednu minutu iza ponoći u Rijeci je rođen i Josip Feher, težak 3950 g i dugačak 51 cm.

"Prvoj riječkoj bebi rođenoj u 2021. godini i njegovim roditeljima gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel uputio je čestitke i prigodni poklon – srebrnjak sv. Vida.

Podsjećamo, tradicionalni novogodišnji posjet gradonačelnika i njegovih suradnika riječkom rodilištu te ostalim dežurnim službama u novogodišnjoj noći, nisu održani zbog poštivana epidemioloških mjera", pripćili su iz Grada Rijeke.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene