Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednica Udruge Jelena Pavičić Vukičević rekla je kako je svima jasno da se radi o političkom progonu.


Udruga liste birača Milana Bandića u utorak poslijepodne održala je izvanrednu konferenciju za medije na kojoj su poručili kako ne vjeruju da će doći do duljeg boravka Milana Bandića u zatvoru.

Vezani članci Milan Bandić najavljuje Zagrebačko kulturno ljeto (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Nije mu se sviđalo kako sjedi: Bandić u novom ispadu neprimjereno napao svoju glasnogovornicu Kalinić branio Bandića od muškarca koji ga je htio pljunuti na prosvjedu u Vukomercu (Foto: Robert Anic/Pixsell) Incident ispred škole, došlo do naguravanja: "Pa tko si ti? Jesi ti policija?"

Predsjednica Udruge Jelena Pavičić Vukičević rekla je da to što su ga vratili na posao baca sumnju na ono što se dogodilo danas. Udruga je Bandiću dala puno podršku.

'Svi smo svjedoci neviđenih pritisaka na sve nas, a sve u svrhu da ga se pritvori', rekla je Pavičić Vukičević i dodala da je 'ovo ponašanje presedan i da ostavlja lošu poruku o stanju ljudskih prava u Hrvatskoj'.

Bandić mora iza rešetaka: 'Kršio je pravila'

Poručila je da je 'svima jasno da se ovdje radi o političkom progonu jer je Bandić gradonačelnik koji samo želi raditi svoj posao'.

Zamjenica gradonačelnika Vesna Kusin također je bila prisutna na konferenciji i rekla da su svi očekivali njegov povratak danas.

Pavla Kalinić poručio je pak da je, otkad se Bandić posljednjih dana počeo pojavljivati u medijima, učinjeno sve da ga se spremi u zatvor.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook