Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvanredna konferencija

Podrška Bandiću: 'Ovo ponašanje je presedan. Svjedoci smo neviđenih pritisaka'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Udruge Jelena Pavičić Vukičević rekla je kako je svima jasno da se radi o političkom progonu.

Udruga liste birača Milana Bandića u utorak poslijepodne održala je izvanrednu konferenciju za medije na kojoj su poručili kako ne vjeruju da će doći do duljeg boravka Milana Bandića u zatvoru.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Akti gradonačelnika Prvi potezi Pavičić Vukičević: ''Točke koje povlačim su programskog karaktera. Mi se zapravo pripremamo dobiti izbore'' Slika nije dostupna SASTANAK VRHA STRANKE Ide li u utrku za zagrebačku gradonačelnicu i tko je zvao hitnu pomoć kada je preminuo Bandić? "Ne znam. Nisam razgovarala s Natalijom Pricom"

Predsjednica Udruge Jelena Pavičić Vukičević rekla je da to što su ga vratili na posao baca sumnju na ono što se dogodilo danas. Udruga je Bandiću dala puno podršku.

'Svi smo svjedoci neviđenih pritisaka na sve nas, a sve u svrhu da ga se pritvori', rekla je Pavičić Vukičević i dodala da je 'ovo ponašanje presedan i da ostavlja lošu poruku o stanju ljudskih prava u Hrvatskoj'.

Bandić mora iza rešetaka: 'Kršio je pravila'

Poručila je da je 'svima jasno da se ovdje radi o političkom progonu jer je Bandić gradonačelnik koji samo želi raditi svoj posao'.

Zamjenica gradonačelnika Vesna Kusin također je bila prisutna na konferenciji i rekla da su svi očekivali njegov povratak danas.

Pavla Kalinić poručio je pak da je, otkad se Bandić posljednjih dana počeo pojavljivati u medijima, učinjeno sve da ga se spremi u zatvor.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene