Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednica Udruge Jelena Pavičić Vukičević rekla je kako je svima jasno da se radi o političkom progonu.


Udruga liste birača Milana Bandića u utorak poslijepodne održala je izvanrednu konferenciju za medije na kojoj su poručili kako ne vjeruju da će doći do duljeg boravka Milana Bandića u zatvoru.

Vezani članci Milan Bandić izašao na stražnji izlaz Županijskog suda u Zagrebu Sigurnosni razlozi? Zašto su Milan Bandić i Petar Pripuz sa suda izašli na stražnji izlaz Hrvoje Zovko Predsjednik HND-a objasnio zašto nije bio na prijamu kod Bandića: "To bi bila obeshrabrujuća gesta prema našim kolegicama"

Predsjednica Udruge Jelena Pavičić Vukičević rekla je da to što su ga vratili na posao baca sumnju na ono što se dogodilo danas. Udruga je Bandiću dala puno podršku.

'Svi smo svjedoci neviđenih pritisaka na sve nas, a sve u svrhu da ga se pritvori', rekla je Pavičić Vukičević i dodala da je 'ovo ponašanje presedan i da ostavlja lošu poruku o stanju ljudskih prava u Hrvatskoj'.

Bandić mora iza rešetaka: 'Kršio je pravila'

Poručila je da je 'svima jasno da se ovdje radi o političkom progonu jer je Bandić gradonačelnik koji samo želi raditi svoj posao'.

Zamjenica gradonačelnika Vesna Kusin također je bila prisutna na konferenciji i rekla da su svi očekivali njegov povratak danas.

Pavla Kalinić poručio je pak da je, otkad se Bandić posljednjih dana počeo pojavljivati u medijima, učinjeno sve da ga se spremi u zatvor.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook