Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Premijer ne otkriva kad će biti primjenjen

Prosvjedi protiv poreza na nekretnine idu dalje: "Narod je konačno poludio"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Građani izašli na ulice zbog poreza na nekretnine. Prosvjedi idu dalje, premijer ne otkriva kada će se porez početi primjenjivati.

Svoje nezadovoljstvo zbog najavljenog poreza na nekretnine odlučili su pokazati građani na ulicama hrvatskih gradova.

Pročitajte i ovo Josip Markotić Neslaganja Raskol u Mostu: Splitski gradski vijećnik napustio stranku, nema ga na listi za Sabor Ivica i Marijana Puljak "Ili Puljak ili Split" HDZ odgovorio na objavu Marijane Puljak: "Još se time hvale"

Nakon Osijeka, prosvjed se danas održao u Splitu, Rijeci te Dubrovniku gdje se okupilo gotovo 200 građana.

Iako je premijer rekao da se donošenje Zakona o porezu na nekretnine odgađa, protivnici poreza smatraju da nisu dovoljno educirani kako će to izgledati te da nema opravdanja za njegovo donošenje.

"Čekamo da gospodin ministar opravda taj porez i objasni kako je pravedan jer građani ne misle da je pravedan. A ta odgoda, evo nitko ne zna što će se dogodit ni što to znači, jel se mijenja nešto, ništa ne znamo", ističe Dita Lipanović, organizatorica prosvjeda u Dubrovniku.

"Vrijeme je da Vlada sjedne i vidi koliko prosječan građanin daje u budžet. I vrijeme da se sve to skupa revidira, a ne da se samo jedno po jedno nadodava dok narod ne poludi. I konačno je narod poludio", dodaje Vesna, prosvjednica iz Dubrovnika.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene