Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''vidiš kako si lijep''

''Nemam, majkemi, nemam, ženo Božja'': Porfirija pred katedralom dočekala prosjakinja sa zanimljivom idejom

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić i zagrebačko-ljubljanski mitropolit Porfirije Perić obišli su zagrebački katedralu stradalu u potresu. Pred katedralom ih je dočekala prosjakinja s više nego zanimljivim prijedlogom.

Nakon obilaska zagrebačke katedrale u kojoj su se kardinal Josip Bozanić i mitropolit Porfirije zajednički pomolili pred katedralom ih je dočekala prosjakinja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Napetosti već dugo traju Raskol u Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi: "Koristeći duboku starost poglavara Crkve, upravljanje su preuzele neovlaštene civilne osobe" Slika nije dostupna Pokopan će biti u podne Molitveni ispraćaj mitropolita pravoslavne crkve Jovana Pavlovića

''Daj mi 20 kuna da joj dam'', zamolio je okupljene Porfirije, ali nitko se nije latio novčanika. ''Nemam, majkemi'', opravdavao joj se. Potom je ona iznijela zanimljiv prijedlog - ona će njemu dati 50 kuna, a on njoj 100. Svi su se nasmijali na tu ideju, ali ona nije odustala.

''Nemam, kad nemam, ženo Božja'', na kraju joj je rekao i otišao. ''Vidiš kako si lijep'', dobacila mu je na kraju prosjakinja koja je ostala neobavljena posla.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene