Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slike govore više od tisuću riječi

FOTO Procurile fotografije osumnjičenog iz megaafere Ine s HDZ-ovcima i premijerom Plenkovićem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je premijer Andrej Plenković tvrdio da osobno ne poznaje Škugora, društvenim medijima kruže fotografije osumnjčenog s HDZ-ovcima.

Nakon što su iz Vlade poručili kako premijer Andrej Plenković osobno ne poznaje nekadašnjeg direktora u Ini Damira Škugora, koji je u središtu megaafere, najveće pljačke u Hrvatskoj, društvenim mrežama proširile su se zanimljive fotografije. 

Na prvoj fotografiji Plenković zajedno sa Škugorom pozira uz stranačku kolegicu, a kako se može vidjeti na akreditaciji koju premijer nosi oko vrata, riječ je bilo o jednom od predizbornih skupova kandidatkinje za predsjednicu Kolinde Grabar-Kitarović.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PROZVAO PREMIJERA Grbin: Pljačka je ogledalo Hrvatske demokratske zajednice

Pročitajte i ovo Davorko Vidović, predsjednik Socijaldemokrata, i Hrvoje Krešić Davorko Vidović Predsjednik Socijaldemokrata za Dnevnik Nove TV: "Izaći ćemo s prijedlogom Lex Ina"

 A osim s Plenkovićem, Škugor je također i jednom, čini se, veselom prigodom snimljen i sa šefom Sabora Gordanom Jandrokovićem. 

Nikola Grmoja na svojem je Facebooku također objavio i fotografiju s Josipom Šurjakom.

Kako je Grmoja napisao: "Plenković je došao na skup odvjetnika na kojeg premijeri rijetko dolaze, osim toga Šurjak je kum glavnog tajnika i kadrovika HDZ-a Krune Katičića koji je Plenkovićeva desna ruka. Nema nikakve šanse da je ova ekipa u Ini radila sama bez znanja ostalih!" 

Nakon što su fotografije počele kružiti u javnosti priopćenjem se oglasio Ured predsjednika Hrvatskoga sabora, a što su poručili pročitajte ovdje.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene