Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema je od 27. travnja

Ronioci, čamci, dron: HGSS-ovci objavili detalje potrage za nestalom Marijanom Seifert

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ranim jutarnjim satima nedjelje nastavljena je intenzivna potraga za Marijanom Seifert, koja je nestala 27. travnja u Zagrebu.

U nedjelju rano ujutro nastavljena je potraga za Marijanom Seifert, kojoj se 27. travnja izgubio svaki trag.

Pripadnici HGSS-a  na društvenim mrežama priopćili su detalje potrage:

"Od ranog jutra traje detaljna pretraga korita rijeke Save oko Mosta mladosti, u potrazi za ženskom osobom koja je nestala 27. travnja na tom području", napisali su.

U potražnoj akciji sudjeluje 12 spasioca HGSS-a iz stanica Zagreb, Karlovac, Gospić i Bjelovar, od čega šest ronioca, sa dva čamca i jednom bespilotnom letjelicom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nema je od srijede Obitelj nestale Marijane u agoniji: "Znate kako je roditelju ovo proživljavati. To je šok"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna tragičan nestanak Treći dan potrage za Marijanom Seifert: Nastavlja se pretraživanje Save

"Ronioci su, uz područje oko mosta, pregledali i šest teglenica koje se nalaze uz obalu Save. Zbog jakih riječnih struja, izrazito se pazi na sigurnost ronioca", navode u HGSS-u.

Nestanak je prijavio njezin suprug. Kazao je da je Marijanu vidio posljednji put u utorak oko ponoći prije odlaska na spavanje, te da je nije bilo kad se probudio. Navodno su blizu mosta pronađeni njezini dokumenti i mobitel.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene