Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NOVA NESREĆA NA A3

VIDEO Na autocesti kod Nove Gradiške prevrnula se cisterna, vozač prebačen u bolnicu. Policija objavila detalje nesreće

Kod Nove Gradiške se prevrnula cisterna
Kod Nove Gradiške se prevrnula cisterna Foto: Čitatelj
U četvrtak u 14:10 policija je primila poziv o prevrtanju cisterne na autocesti A3 između Okučana i Nove Gradiške. Jedna osoba je ozlijeđena.

U četvrtak u 14:10 u Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske zaprimljena je dojava da je na autocesti A3, na južnom kolničkom traku, došlo do prevrtanja teretnog automobila.

Pročitajte i ovo Ilustracija hitna evakuacija Drama u Srbiji: Iscurio amonijak iz cisterne, 20 osoba prebačeno u bolnicu, među njima i djeca

"Prometna nesreća dogodila se oko središnje ograde, tako da je vozni trak slobodan. Uz osiguranje policijskih službenika vozi se normalno", rekla je glasnogovornica PU brodsko-posavske Kata Nujić.

Teretno vozilo prevozilo je materijal za izradu guma koji se rasuo po kolniku, a iz policije poručuju kako materijal nije opasan za ljude.

"Vozač cisterne je ozlijeđen te je prevezen u bolnicu u Novoj Gradiški. Nemamo kvalifikaciju ozljeda", poručila je glasnogovornica. Kamion ima registracijske oznake Republike Srbije, a do nesreće je došlo nakon što je udario u središnju zaštitnu ogradu te ju probio i prevrnuo se.

Policijski službenici trenutno obavljaju očevid kojim će se utvrditi činjenice i okolnosti prometne nesreće, a nakon čega će podnijeti odgovarajuće prijave nadležnom sudu.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na A3 ISTRAGA U TIJEKU Policija objavila detalje užasa na A3: U devet prometnih nesreća ozlijeđeno 12 osoba, jedan muškarac poginuo

Podsjetimo, na ovoj se dionici autoceste u proteklih tjedana dana dogodilo više nesreća. U jednoj su sudjelovala čak 22 automobila, a jedna osoba je poginula.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene