Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U 66. godini

Preminuo Milan Bandić, suradnici u suzama: "Živio je i umro za ovaj grad"

Aktualno Galerija +0 Milan Bandić Galerija 1/1 >>
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić preminuo je noćas od posljedica srčanog udara.

Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba, preminuo je u noći sa subote na nedjelju od posljedica srčanog udara.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Smrt zagrebačkog gradonačelnika Svijetlile su za mnoge, a danas su Bandićeve fontane zasjale i u čast svom inicijatoru Slika nije dostupna Dugogodišnji prijatelji Nakon vijesti o smrti u Bandićevu zgradu stigli prijatelji i suradnici: "Šokiran sam"

"U dubokoj tuzi obavještavamo sugrađanke i sugrađane, suradnike, prijatelje, zagrebačku i hrvatsku javnost da je iznenada, danas, 28. veljače u 66. godini života od posljedica srčanog udara preminuo gradonačelnik Grada Zagreba gospodin Milan Bandić.

Živio je za svoj grad, za Zagrepčanke i Zagrepčane koji su mu u svemu što je radio bili na prvom mjestu, za posao koji je s ljubavlju i energijom, unoseći cijeloga sebe – bez ostatka, obavljao 21 godinu. Počivao u miru", navodi se u priopćenju

Zamjenica gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević  ispred zgrade Gradske uprave izrazila je sućut obitelji i najavila kako je oformljen odbor za organizaciju ispraćaja Bandića te će više informacija iznijeti tijekom dana.

"Hvala svima koji su izrazili sućut, svi ožalošćeni mogu se upisati u knjigu žalosti u poglavarstvu od 12 sati. Nikada nećemo zaboraviti što je uloga gradske uprave. Izgubili smo prvoga od nas. On je živio i umro za ovaj grad, a onaj koji je bez grijeha, neka baci prvi kamen", rekla je. Više pročitaje ovdje

Milan Bandić rođen je u općini Grude u BiH, 1955. godine. Na čelu Zagreba bio je 20 godina. Njegovu biografiju pročitajte ovdje.

PREMINUO GRADONAČELNIK GRADA ZAGREBA GOSPODIN MILAN BANDIĆ U dubokoj tuzi obavještavamo sugrađanke i sugrađane,...

Objavljuje Grad Zagreb Službena stranicaSubota, 27. veljače 2021.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene