Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NA PRIJAMU SNV-A

FOTO/VIDEO "Aaa, Milorade, ti si ga dobio": Pogledajte kako je Pupovac pomogao Plenkoviću da pronađe novčić u česnici

Aktualno Galerija Plenković pronašao novčić u česnici - 1 Plenković pronašao novčić u česnici - 1 Foto: Sanjin Strukic/Pixsell Plenković pronašao novčić u česnici - 2 Plenković pronašao novčić u česnici - 2 Foto: Sanjin Strukic/Pixsell Plenković pronašao novčić u česnici - 3 Plenković pronašao novčić u česnici - 3 Foto: Sanjin Strukic/Pixsell Plenković pronašao novčić u česnici - 5 Plenković pronašao novčić u česnici - 5 Foto: Sanjin Strukic/Pixsell +0 Plenković pronašao novčić u česnici - 7 Galerija 1/5 >>
Premijer Andrej Plenković pronašao je kovanicu od 50 centa s likom Nikole Tesle u česnici na tradicionalnom prijamu Srpskog narodnog vijeća. No, asistirao mu je Milorad Pupovac (SDSS).

U Zagrebu je održan tradicionalni prijam Srpskog narodnog vijeća uoči pravoslavnog Božića.

Nakon što je posvećen obredni kruh česnica, prisutni su ga trgali i u njemu tražili kovanicu. Prema tradiciji se vjeruje da će onaj tko nađe novčić u svom komadu kruha imati posebnu sreću.

Pročitajte i ovo Milorad Pupovac (SDSS) UOČI BOŽIĆA Pupovac na tradicionalnom prijamu SNV-a: "Važno je ušutkati svaki govor mržnje, svaki - Za dom spremni"

Iako mu u prvom otrgnutom komadu kruha to nije pošlo za rukom, premijer Andrej Plenković pronašao je kovanicu od 50 centi s likom Nikole Tesle - iz drugog pokušaja i to uz pomoć Milorada Pupovca.

"Aaaa, Milorade, ti si ga dobio. Ovo je sad namješteno. Ovo je domaćin u zadnji tren, produžeci, pripetavanje. Evo ga, Nikola Tesla", rekao je Plenković nakon što mu je Pupovac pružio komad kruha u kojem je bila kovanica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene