Obavijesti Video Pretražite Navigacija
4. i 5. lipnja

Predstavljen Papin plan posjeta Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka nadbiskupija predstavila je detaljan plan posjeta Pape Benedikta XVI Hrvatskoj i Zagrebu 4. i 5. lipnja 2011. godine.

Prvog dana posjeta Papu će primiti Predsjednik Ivo Josipović i premijerka Jadranka Kosor, dok će navečer biti organizirano primanje za poduzetnike, akademike, političare i druge vjerske zajednice. Na Trgu bana Jelačića bit će organiziran program za mlade.

Pročitajte i ovo Victor Manuel Fernandez Podigao prašinu Htio je pomoći: Vatikanski kardinal osim poljupca slikovito opisao i - muški i ženski orgazam Papa Franjo Opsežno objašnjenje Katolički biskupi protive se blagoslovu istospolnih parova: Vatikan ih pokušao umiriti novim objašnjenjem

>> VIDEO: Završen spot za doček pape u Hrvatsku

5. lipnja u 10 sati bit će održana misa na zagrebačkom hipodromu koja će više biti orijentirana na obitelji. Na hipodromu će biti prisutno i 300 medicinskih tehničara, desetak kola hitne pomoći, kao i 20 tisuća spavaćih mjesta na obližnjem velesajmu. Nakon te mise slijedi večernja misa u zagrebačkoj katedrali i molitva Pape na grobu blaženog Alojzija Stepinca. U organizaciji će pomagati oko 2 tisuće volontera, očekuje se dolazak oko 400 autobusa u Zagreb dok se mladi pozivaju da dođu vlakom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene