Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova objava

Predsjednik Milanović objavio filmske plakate i kratko poručio: "Pa ti biraj"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon nekoliko dana bez objava na Facebooku, na društvenoj mreži ponovno se oglasio predsjednik Zoran Milanović. Ovog puta nije se raspisao.

Predsjednik Zoran Milanović ovog puta objavio je fotografiju koja sažima usporedbe kojima se u izjavama posljednjih dana častio s premijerom.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović i Andrej Plenković REZULTATI ANKETE Tko će sastaviti Vladu? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV Zoran Milanović i Andrej Plenković recite svoje mišljenje ANKETA Milanović ili Plenković: Tko bi bio bolji premijer?

Poruka uz fotografiju nije bila rječita uobičajeno rječita te je predsjednik samo kratko poručio "Pa ti biraj!". 

Pa ti biraj!

Objavljuje Zoran MilanovićČetvrtak, 1. travnja 2021.

 

Usporedbe s filmskim likovima, podsjetimo, krenule su kada je predsjednik Milanović na Cresu komentirao gašenje emitiranja N1 televizije A1 mreži. 

"Vijesti će stavljati na 4. program Yutela koji nitko ne gleda. Jedino što mi preostaje da ovakav način divljam. Između 'Ružni, prljavi i zli' i "The Wild One" ja preferiram biti Marlon Brando", rekao je tada Milanović.  

Zatim je u filmskom stilu zagrezao i premijer komentirajući predsjednikovu komunikaciju i odgovorio mu na talijanskom. Tada je, referirajući se na neke od uvreda koje je uputio Milanović, spomenuo poznati talijanski film "Ružni, prljavi, zli".

"Što se tiče osobnih kvalifikacija poput ružni, prljavi, zli, možemo također reći da nam se netko gadi. Razumijete li talijanski ili ne? On razumije", kazao je premijer.

Komentar u filmskom tonu stigao je i od predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića, koji je predsjedniku Milanoviću na Facebooku odgovorio vezano za stav Zlate Đurđević o tzv. lex Perković

"Marlon Brando me optužio da lažem o stavu Zlate Đurđević u vezi s izručenjem Perkovića i Mustača, pa da otklonimo svaku dilemu, prilažem poveznicu na intervju Zlate Đurđević Novom listu iz 2014. godine novinaru Draženu Ciglenečkom pod naslovom 'Vrhovni sud u slučajevima Perkovića i Mustača nije poštovao Ustav'", napisao je predsjednik Sabora Gordan Jandroković na Facebooku.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene