Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VATRENI U POLUFINALU

Borba za broncu: Milanović poslao poruku Vatrenima, javio se i Plenković

Plenković i Milanović sukobili se oko vrhovnog suda - 4
Plenković i Milanović sukobili se oko vrhovnog suda - 4 Foto: DNEVNIK.hr
Hrvatska nije uspjela pobijediti Argentinu i proći u finale Svjetskog prvenstva u nogometu, no navijači nisu tužni, već sretni zbog povijesnog uspjeha. Nogometašima su čestitali predsjednik Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković.

"Čestitam hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji! Vatreni su ušli u polufinale i igrat će za treće mjesto - to je velika stvar", napisao je predsjednik Zoran Milanović na Facebooku. Milanović je trenutno u službenom posjetu Čileu.

Pročitajte i ovo Zvonimir Mršić, Zoran Milanović Greška Milanovićev bliski kolega: ''Je li sada svima jasno?'' Zoran Milanović komentar Lane Ružičić Zoran Milanović tipka...

S njim se slažu i građani koji su u komentarima istaknuli kako je već velik uspjeh što smo u polufinalu i to drugi put za redom.

"Za tako malu državu ogroman uspjeh. Bravo", "Tako je predsjedniče, veliki je uspjeh u 24 godine tri puta biti u polufinalu", "Glavu gore mi smo među četiri zemlje na svijetu - Bravo za sve", neki su od komentara ispod objave, a mnogi su pisali samo "bravo" i "tako je predsjedniče".

Čestitao i premijer

"Glavu gore Vatreni. I plasman u polufinale SP-a je veličanstven uspjeh. Uz vas smo u borbi za treće mjesto", napisao je premijer Andrej Plenković na svom Twitter računu.

 

 

Plenković je Vatrene u Katru bodrio u dvoboju s Japanom.

Hrvatska reprezentacija igrat će za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Katru. Suparnik će joj biti Francuska ili Maroko.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene