Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zahvalio liječnicima

Predsjednik Vrhovnog suda završio u bolnici: Podvrgnut lakšem zahvatu, uspješno se oporavlja

Radovan Dobronić - 1
Radovan Dobronić - 1 Foto: DNEVNIK.hr
Predsjednik Vrhovnog suda Radovan Dobronić je u srijedu u Zagrebu podvrgnut lakšem liječničkom zahvatu. Uspješno se oporavlja u svom domu.

Radovan Dobronić, predsjednik Vrhovnog suda je u srijedu u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice u Zagrebu podvrgnut lakšem liječničkom zahvatu, nakon kojeg je otpušten na kućnu njegu, te se uspješno oporavlja, priopćili su na stranicama Vrhovnog suda u petak.

Do 31. prosinca 2021. na sudu ga je mijenjao sudac Marin Mrčela, a od 1. siječnja 2022., prema novom Godišnjem rasporedu poslova, mijenjat će ga sutkinja Gordana Jalšovečki.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OČEKUJE DOBRU SURADNJU Tko je Radovan Dobronić, novi šef Vrhovnog suda? Nakon izglasavanja poslao priopćenje: "Molim za još malo strpljenja dok..."

Pročitajte i ovo Radovan Dobronić - 4 Predsjednik Vrhovnog suda Radovan Dobronić objasnio zašto je protiv sigurnosnih provjera sudaca, komentirao i stanje u struci: "Mi smo ekipa koja dosta trči, a relativno slabo pobjeđuje"

Dobronić se zahvaljuje liječničkom i drugom osoblju KBC Sestre milosrdnice na požrtvovnom, i stručnom liječenju kao i ljudskom pristupu pacijentu, zaključili su u priopćenju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene