Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UZ POLICIJSKO OSIGURANJE

VIDEO Predsjednik je nakon Knina imao ispunjen dan: Dnevnik Nove TV doznaje kamo je otišao i s kim je bio u društvu

Predsjednik je nakon Knina imao ispunjen dan. Reporterka Dnevnika Nove TV Petra Buljan doznala je da je Zoran Milanović prvo na ručku na jednom privatnom OPG-u u Raštanima okupio dio umirovljenih generala, ali i one aktivne - iz samog vrha Oružanih snaga.

Za stolom su bili i čelni ljudi obavještajnog sustava (VSOA, SOA). Društvo se kasnije preselilo u selo Potravlje, kod bivšeg ministra obrane Ante Kotromanovića.

Uzvanike su čuvale jake policijske snage. Mještani s kojima je razgovarala reporterka Dnevnika Nove TV Petra Buljan potvrdili su kako su predsjednikovi uzvanici došli u ranim poslijepodnevnim satima. U inače prilično pustom selu nisu prošli nezamijećeni, posebno zbog jakog policijskog osiguranja.

U svom javljanju uživo za Dnevnik Nove TV reporter Ivan Čorkalo kazao je kako su predsjednik Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković na proslavu Oluje došli i otišli odvojeno.

Došlo je tek do kratkog kurtoaznog susreta na kninskom trgu. Obojica su uputili oštre i jasne poruke prema Srbiji.

Pročitajte i ovo Predsjednik Zoran Milanović položio vijenac završena centralna svečanost Milanović na proslavi Oluje: "Hrvatska je morala ponajbolje ljude slati u Haag, bila je ucjenjivana"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna wooow! VELIKA GALERIJA Pogledajte Black Hawk iznad Knina, "Krila Oluje" opet priredila spektakl!

Nakon obljetnice Oluje premijer Plenković produžio je za Split, gdje se susreo sa slovačkim i češkim premijerom. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr 

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene