Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jakov Kitarović

VIDEO On niti u jednom trenutku nije sumnjao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kolindi Grabar Kitarović veliku podršku od samog početka kampanje pružao je suprug Jakov. Kaže da niti u jednom trenutku nije sumnjao u njezinu pobjedu.

Novoizabranoj predsjednici, od samog početka kampanje, velika je podrška njezin suprug Jakov. Sinoć je za Novu TV rekao da u niti jednom trenutku nije sumnjao u njezinu pobjedu. Svjestan je, kazao je, da njihovu obitelj čekaju velike promjene.

Pročitajte i ovo Kolinda Grabar-Kitarović, bivša predsjednica Hrvatska ŠTO JE TAMO RADIO? Bivša predsjednica za Dnevnik Nove TV o ulozi svoga supruga u aferi Janaf: "On je jako društven, voli se družiti..." Slika nije dostupna SLAVI ROĐENDAN Kolinda Grabar-Kitarović oglasila se na Facebooku: "Pozdravljam vas sve iz svojega privremenog ureda, s balkona"

Tko je Jakov Kitarović: Život je posvetio obitelji

'Jedan izuzetan osjećaj. Pogotovo izuzetan osjećaj je biti suprug ovako velike supruge i ja sam vrlo ponosan na nju i na njezin uspjeh', rekao nam je, a onda odgovorio i na pitanje kako će se on i djeca naviknuti na novi način života, osiguranje, nove uvjete koji ih očekuju.

VIDEO Što su otkrili govori Grabar Kitarović i Josipovića?

'Trebat će se naravno priviknuti, naročito djeca. Oni će naravno biti dio naše obitelji. Želimo biti blizu mame njihove kako bismo bili svi skupa na okupu', rekao je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene