Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Povodom braniteljskih prosvjeda u Zagrebu, koji su kulminirali današnjim okupljanjem na Markovu trgu, predsjednica Kolinda Grabar Kitarović poslala je priopćenje medijima.


Predsjednica potvrđuje kako je tijekom večeri pokušala stupiti u kontakt s premijerom Zoranom Milanovićem. Njezino priopćenje prenosimo u cijelosti.

DRAMA SE NASTAVLJA Branitelji poručili: 'Ne izlazimo iz crkve do daljnjeg jer su nam ugroženi životi'

Vezani članci Slika nije dostupna 'OVAJ PROBLEM SE MORA RIJEŠITI' Predjsednica Kitarović iznimno zadovoljna sastankom Milanovića s braniteljima Slika nije dostupna Kada Bandića nema, kolo u metropoli vode - štakori

'Prateći događanja na Trgu Sv. Marka, pozivam sve odgovorne na iskorak k dijalogu i zajedničkom rješavanju otvorenih pitanja.

U skladu sa svojom odgovornošću za stabilnost u državi, pokušavam stupiti u kontakt s predsjednikom Vlade Republike Hrvatske Zoranom Milanovićem.

DRAMA SE NASTAVLJA Kordon policije ostaje na Markovom trgu - Predsjednica pokušavala dobiti premijera na telefon

Vjerujem kako je svima stalo do stabilnosti naše domovine, njezinog ustavnog i pravnog poretka kao i međunarodnog ugleda.

U tom duhu, još jednom pozivam na dostojanstvo, razum i dijalog.', napisala je Kolinda Grabar Kitarović u svom priopćenju.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook