Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TRAGEDIJA U ZAGREBU

Poznanik ubijenog zaštitara: "Što da vam kažem, ovo je užas. On nije bio za taj posao, bio je predobar"

Rano jutro u subotu u zagrebačkom naselju Trnje u automat klubu je pretučen zaštitar koji je kasnije preminuo u KBC Zagreb. Nepoznati počinitelji napali su ga nakon svađe i pobjegli, a policija ih traži. Poznanik preminulog muškarca kaže kako je bio "dobar dečko".

Kriminalističko istraživanje i potraga za napadačima i dalje traje, a poznanici i kolege ubijenog zaštitara su u šoku.

"Kad se ovo dogodilo, šokiralo me. Odmah sam znao o kome se radi. On je bio tako dobar dečko, nije bio bahat kako često zaštitari znaju biti", ispričao je poznanik ubijenog muškarca za Index te dodao kako je uvijek bio prema svima prijateljski nastrojen i miroljubiv.

Pročitajte i ovo Ilustracija NAKON OČEVIDA Policija objavila detalje teške nesreće u kojoj je poginula jedna osoba, a autocesta je satima bila zatvorena

"Što da vam kažem, ovo je užas. Nemam vam što drugo reći osim da on nije bio za taj posao, bio je predobar. Jednostavno, on nije bio za taj posao", rekao je poznanik zaštitara i dodao kako misli da ubijeni kod sebe imao pištolj, ali "očito u ovakvoj situaciji mu nije bio od neke koristi".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna GDJE JE BIO VLASNIK? Pas se u parku oteo nadzoru pa izgrizao petero ljudi, hitno su prebačeni u bolnicu

"Nisam čuo da je ikad imao problema s ikim u kasinu", rekao je sugovornik za Index.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene