Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tražit će cijelu noć

Voditelj potrage za nestalim mladićem otkrio nove detalje: ''Pronašli smo odjeću. Želja mu je bila da prepliva jezero''

HGSS od ponedjeljka ujutro intenzivno traga za mladićem koji je još u nedjelju nestao na području Perućkog jezera.

U potragu za nestalim mladićem su uključeni gotovo svi spasioci i njihovi resursi, kao i helikopter Hrvatskog ratnog zrakoplovstva. Na terenu su plovila, dronovi, potražni psi.

''Nastavljamo potragu. Koristili smo sve moguće resurse koje smo mogli koristiti'',  kazao je voditelj potrage Ante Jukić u razgovoru sa Sofijom Preljvukić u Dnevniku Nove TV.

Dodao je da je pronađen automobil, a kasnije i odjeću koja je bila uz sami rub jezera. ''Nemamo indicija da bi moglo upućivati na nešto loše. Momak je bio sportaš, bavio se planinarstvom'', pojasnio je Jukić i kazao da je sigurno prošlo 100-ak ljudi, među kojima su bili i prijatelji i njegovi susjedi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna INTERVENCIJA KOD RIJEKE Zapeli na stijeni okruženoj morem i ispod strme litice: Dizala se plima, puhala je bura pa je u akciju morao HGSS

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna BROJNE INTERVENCIJE Buran vikend gospićkih spašavatelja: "Možda mačke i imaju devet života, ali mi ljudi sigurno ne, zato..."

''Večeras ćemo koristiti dronove s termalnim kamerama, potražne pse i pretraživat ćemo drugu stranu jezera. Želja mu je bila da prepliva jezero i moguće je da ga je preplivao. Sve snage su na tom dijelu jezera'', istaknuo je Jukić.

 

Više o potrazi pogledajte u priloženom videu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene