Obavijesti Video Pretražite Navigacija
COVID potvrde - da ili ne?

Ne stišavaju se političke reakcije na prosvjed u Zagrebu: "Za svaku osudu"

Svatko ima pravo prosvjedovati, slažu se svi, ali nitko nema pravo na agresiju. Ipak, ne slažu se oko toga tko je kriv zbog podjela koje su nastale u društvu.

"Organizirati ovakve prosvjede, s nasilnom komponentom gdje se s leđa udara novinare, to je po meni za svaku osudu, tim više što je, bojim se, to na jedan način politički instrumentilizirano od strane pojedinih čelnika oporbenih političkih stanaka,'' rekao je Ivan Čelić.

Pročitajte i ovo Sunčana Glavak Bio je na prosvjedu u Zagrebu Eurozastupnica prozvala Kolakušića zbog licemjerja: "U business klasi se ne prosvjeduje"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ''Kukavičluk ili egoizam'' HSU o prosvjedu protiv COVID mjera: ''Potpuno promašena i upitna tema. U strahu su velike oči''

"Ne smatramo se odgovornima za polarizaciju u društvu. Mi nismo organizator tog prosvjeda niti je itko od nas govorio na prosvjedu, niti sudjelovao. Vladajući od početka do kraja vode ovaj proces, a postavio bih i njima pitanje, smatraju li se oni i Stožer odgovornima zbog toga što su davali COVID potvrde i cijepljenima i puštali ih da ulaze u bolnice i staračke domove bez testiranja", kaže Nino Raspudić.

"Činjenica je da se jedan dio, barem političkih osoba koje su viđene na Skupu za slobodu, dosad nije baš iskazao o svojim stavovima o slobodama pojedinca i manjinskih skupina, tako da, u tom smislu mi je to malo onako i farizejski", smatra Arsen Bauk

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene