Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobra vijest

Policija: Marija Marinela Grgić pronađena neozlijeđena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojčica Marija Marinela Grgić, koje je prije par dana nestala na području Tučepa, pronađena je i nije ozlijeđena, izvijestila je PU splitsko-dalmatinska.

PU splitsko-dalmatinska izvijetila je nešto prije 21 sat u petak da je djevojčica iz Tučepa za kojom se posljednjih dana tragalo, pronađena neozlijeđena. Riječ je o Mariji marineli Grgić.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka Nestala u utorak VIDEO Obustavljena potraga za malenom Dankom, policija tvrdi: "Ona nije na ovom području" Nestala djevojčica Danka nestala kod Bora FOTO Dvogodišnju djevojčicu tražili cijelu noć, stotine ljudi na terenu: "Dok sam se okrenula, više je nije bilo. Još ne govori"

Podsjetimo, roditelji su njezin nestanak prijavili 14. kolovoza, a njezina majka u međuvremenu je putem medija poručila kćeri da im se javi, jer su bili izrazito zabrinuti za nju.

"Molim te Marinela, molimo te svi da se vratiš, da se javiš bilo kome na mobitel, ako je ikako moguće. Fališ nam puno i vrati nam se", poručila je kćeri u četvrtak majka Milena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene