Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pred kamerama nove tv

Pogledajte kako je izgledao susret Milanovića i Plenkovića na Pelješkom mostu

Na svečanost otvaranja Pelješkog mosta stigao je i predsjednik Zoran Milanović. Novinarima nije davao izjave, samo je kazao da je zadovoljan puštanjem Pelješkog mosta u promet.

Reporter Dnevnika Nove TV Mario Jurič popratio je dolazak predsjednika Zorana Milanovića na svečanost otvorenja Pelješkog mosta.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Analiza Tihomira Cipeka Politički analitičar o najavi da bi se HDZ mogao rušiti kroz Sabor: "Moguće je kad bi to učinio... " Đorđe Gardašević, ustavni stručnjak Sporna odluka Ne stišavaju se reakcije na Ustavni sud: Stručnjak objasnio u čemu je problem

Predsjednik je prošetao u društvu svoje delegacije i pozdravio okupljene. Rukovao se s premijerom Andrejem Plenkovićem, ali nije davao izjave novinarima. Samo je kazao da je zadovoljan izgradnjom mosta te se uputio na svoje mjesto uoči početka svečane ceremonije na kojoj se okupilo više stotina ljudi iz javnog života, izvijestio je Mario Jurič.

Predsjednik i premijer do jučer su se častili uvredama. Milanović je Plenkovića nazvao zločiniteljem, a on mu je uzvratio.

Svečano otvaranje Pelješkog mosta iz minute u minutu pratite >>OVDJE

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene