U Splitu je pod automobil stavljena bomba koja je eksplodirala nešto poslije ponoći u petak. U eksploziji je oštećeno više vozila, a jedna je osoba zatražila i liječničku pomoć.

Galerija


U ulici Table u Splitu nešto poslije ponoći u petak dogodila se eksplozija.

Vezani članci Eksplozija u Stenjevečkoj ulici - 3 Noćna drama u Zagrebu: Mladić teško ozlijeđen u eksploziji, policija ima sumnjivca Eksplozija u Stenjevečkoj ulici Eksplozija u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena, oštećeno više automobila

Pod automobil marke Mercedes postavljena je eksplozivna naprava, a eksplozija je u 0:55 oštetila još pet parkiranih vozila, izvijestila je splitska policija. Liječničku pomoć zatražio je 38-godišnji muškarac kojega su pregledali liječnici Hitne medicinske pomoći i ustanovili da nije ozlijeđen.

Kako navodi Slobodna Dalmacija, riječ je o starom znancu policije, koji je bio sudionik ranijih obračuna u splitskom kriminalnim krugovima, pri čemu je jednom završio u medijima i kao žrtva premlaćivanja.

Policija je osigurala mjesto događaja i obavlja očevid. O događaju je izviješteno nadležno državno odvjetništvo, a u tijeku je kriminalističko istraživanje.