Obavijesti Video Pretražite Navigacija
utvrđuju se okolnosti

Pucnjava u HNB-u: Zaštitar završio u bolnici s teškim ozljedama, banka objavila detalje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zaposlenik trgovačkog društva koji radi u Hrvatskoj narodnoj banci pao je sa stepenica i teško se ozlijedio. Utvrđeno je kako je bio pod utjecajem alkohola.

Dramatična noć u Hrvatskoj narodnoj banci. Jedan od zaposlenika te institucije u srijedu je oko 23 sata pao sa stepenica i teško se ozlijedio. Liječnička pomoć pružena mu je u KBC-u Zagreb, gdje je utvrđeno da je bio pod utjecajem alkohola.

"Riječ je o zaposleniku trgovačkog društva koji obavlja poslove u banci. Još uvijek se utvrđuju sve okolnosti koje su prethodile tom događaju", kazali su nam iz Policijske uprave zagrebačke.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U PETAK ODLUKA O ZATVORU VIDEO Tolušića ispitali europski tužitelji, otkriveni novi detalji za što ga se tereti

Pročitajte i ovo Tomislav Tolušić (Duško Jaramaz/PIXSELL) Sve afere Tomislava Tolušića "Špic papak" ministar: Sam je sebi postavljao spomen-ploče, a pokušali su ga osramotiti slikama s prostitutkom

Hrvatskoj narodnoj banci poslali smo upit o sinoćnjem događaju.

"U noći sa 6. na 7. srpnja zaštitar, zaposlenik AKD-Zaštite d.o.o., vanjski suradnik Hrvatske narodne banke, pao je na unutarnjem stepeništu glavne zgrade HNB-a tijekom noćnog obilaska prostorija. Pad je rezultirao teškom tjelesnom ozljedom (frakturom lubanje), a naknadno je kod njega utvrđena i povišena razina alkohola u krvi. Prilikom pada je izgubio mobitel i karticu za kontrolu prolaza unutar HNB-a te je u stanju dezorijentiranosti i u pokušaju da izađe iz zatvorenog prostora više puta pokušao otvoriti vrata i nakon nekog vremena opalio jedan metak iz službenog pištolja u bravu na vratima", poručili su iz HNB-a za DNEVNIK.hr.

"Ostali vanjski suradnici odmah su reagirali te pozvali nadležne službe - hitnu pomoć, policiju i službenike Ravnateljstva civilne zaštite, Sektora za inspekcijske poslove, Inspekcije za privatnu zaštitu i detektivske poslove. Zaposlenik AKD-Zaštite d.o.o. je hospitaliziran i u stabilnom je stanju", poručili su.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene