Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izbori 2016

Pokrenite aplikaciju Gdje sam 2016. i doznajte koja vam je stranka najbliža

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Web aplikacija Gdje sam 2016 donijet će vam odgovor - koja vam je politička stranka najbliža, bez obzira djeluje li samostalno ili u koaliciji. Vi samo trebate odgovoriti na nekoliko pitanja. Odgovor će vam se ili svidjeti - ili će vas možda iznenaditi.

Nakon što je na tisuće ljudi prošle godine koristilo web aplikaciju Gdje sam 2015. i za ove parlamentarne izbore donosimo vam jedinstvenu aplikaciju u Hrvatskoj - Gdje sam 2016.

Odvojite svega par minuta i odgovorite na nekoliko pitanja, a rezultat će vam pokazati koja vam je politička stranka ili koalicija najbliža. Svoj rezultat možete, ako to želite, podijeliti i s prijateljima na društvenim mrežama.

Pročitajte i ovo U lovu na ilegalne kampiste Kazne i do 1300 eura S toplijim danima na obalu stižu i oni: Zauzimaju prvi red do mora, spavaju i po šumicama te u zaštićenim područjima Igor Vujović, Udruga potrošač Kretanje cijena Koliko se zaista građani služe Vladinom aplikacijom? "Potrošači definitivno to nisu prepoznali kao alat koji bi im olakšao kupnju"

OVDJE POKRENI APLIKACIJU!

Evo kako sudjelovati:

• ovisno slažete li se ili ne s ponuđenom tvrdnjom pomičete kursor lijevo ili desno

• broj 1 označava: U POTPUNOSTI SE NE SLAŽEM, a broj 10: U POTPUNOSTI SE SLAŽEM. A kursor možete pozicionirati i na bilo koji broj između.

• klikom i povlačenjem na web aplikaciji lijevo ili desno možete prolaziti kroz pitanja

• na kraju dobijete rezultat koji vam pokaže koja vam je politička stranka ili koalicija najbliža

• klikom na pojedinu stranku možete točno usporediti svoje odgovore s onima pojedine stranke

• ne zaboravite podijeliti web aplikaciju s prijateljima putem Facebooka, Twittera, Google+, LinkedIna ili Whatsappa. Važno je naglasiti da vaši prijatelji neće vidjeti vaš rezultat.

• Ako želite iznova isprobati web aplikaciju na izborniku u gornjem lijevom kutu odaberite opciju 'Pokreni ponovo'.

A kako je došlo do vašeg rezultata?

U sklopu web aplikacije Gdje sam 2016. Nova TV je uputila poziv kandidatima na izborima da sudjeluju u web aplikaciji odgovaranjem na tvrdnje koje pokrivaju relevantne teme koje se tiču svakog građanina Hrvatske. A potom građani odgovaraju na te iste tvrdnje i na kraju dobiju finalan rezultat i uvid koja im je stranka najbliža po njihovim odgovorima.

Napomena: Rezultat nije preporuka niti bilo kakva vrsta naputka kako treba glasovati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene