Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostojić žestoko:

'Izuzetno je dobro da je Karamarko dobio takvu pljusku i definitivno se osramotio'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ostojić je poručio i da je SDP spreman o svim točkama razgovarat s MOST-om.

Komentirajući izborne rezultate ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić izjavio je u ponedjeljak u Slavonskom Brodu da je izuzetno zadovoljan rezultatima parlamentarnih izbora, te je ocijenio kako je gubitnik izbora Domoljubna koalicija, a da je Hrvatska rekla ne HDZ.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pregovori oko pozicija u Vladi Petrov: Karamarko i ja ćemo biti potpredsjednici Vlade Slika nije dostupna Predsjednica poručila 'Ostojić priznao da vlada nije u stanju voditi zemlju i da meni prepuštaju izvršne ovlasti'

Građani su rekli "ne" onima koji su mislili da će nekoga moći zgazit, biti u prilici da protiv neistomišljenika primjenjuju metode, rekao je Ostojić novinarima na konferenciji za novinare u slavonsko-brodskom zimskog tranzitnom centru za izbjeglice.

DOGOVORI U VRHU STRANKE: 'MOST traži premijersko mjesto za Prgometa'

"Izuzetno je dobro da je gospodin Karamarko dobio takvu pljusku i definitivno se osramotio. U 9. izbornoj jedinici doživjeti - da vam ni članovi vlastite stranke ne mogu dati preferencijalne glasove, samo govori o tome da ga ne želi ni HDZ, a kamoli narod Republike Hrvatske", izjavio je Ostojić.

Dogovor o uspostavi nove Vlade ne ovisi o SDP-u, kaže Ostojić ponavljajući kako je jasna poruka predsjednika SDP-a Zorana Milanovića da su u prethodnom mandatu započele promjene, a da sada treba vidjet što se dalje može učiniti.

Nitko se ne igra brojkama zbrajajući mandate. MOST se treba odlučiti. Ako misle da s HDZ-om mogu napraviti bilo kakvu reformu, pa njih se odrekao i "njihov institut" koji je rekao da za njih nije radio izborni gospodarski program, kazao je Ostojić.

Izvanredna pressica HDZ-a: Nije sada vrijeme za slavlje

SDP je spreman o svim točkama razgovarat s MOST-om, naglasio je. Sada je pitanje čelnika da nastave razgovarati, dodao je.

Na upit novinara hoće li biti promjena u vođenju politike oko izbjegličke krize u slučaju da dođe do promjene vlasti, rekao je kako će ste to morat pitati eventualno novu vlast. Komentirao je i eventualno slanje vojske na granice.

"Što se mene tiče, ja znam sigurno da neću dozvoliti da moj sin ide na granicu. Ja ću učinit sve sa svoje strane da itekako dobro promisle hoće li netko takvu odluku donijeti", kazao je. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene