Obavijesti Video Pretražite Navigacija
doznaje dnevnik nove tv

EKSKLUZIVNO! Gotovo kilogram kokaina koji je prenosila mula, bio je namijenjen prodaji na hrvatskim ulicama

U Zračnoj luci ''Franjo Tuđman'' pala je Brazilka u kojoj je bilo gotovo kilogram kokaina. Droga izuzetne čistoće bila je namijenjena ilegalnoj preprodaji na hrvatskim ulicama. Osumnjičenoj prijeti do deset godina zatvora.

Nova zapljena droge na zagrebačkom aerodoromu. Kako doznaje reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić, pala je mula u zračnoj luci ''Franjo Tuđman''.

Pročitajte i ovo Ilustracija Završio u pritvoru Prodavao kokain uz odgodu plaćanja: Policija ga uhvatila na djelu, a onda su mu pretražili stan Snimke Dragane Miletić koje je objavio Nacionale Afera kokain trese Kosovo VIDEO Skandal u susjedstvu! Potpredsjednica općine snimljena kako se drogira: "Tjerali su me i prijetili mi"

Brazilka je progutala čak 74 kapsule u kojima je bilo ukupno 990 grama kokaina. Kako je Mikić objavio na Twitteru, detektirali su je pripadnici graničnog carinskog ureda Zračne Luke Zagreb.

"Počinju se slagati kockice paklenog plana 28-godišnje Brazilke. Ona se prije desetak dana ukrcala na avion u Sao Paolu i krenula prema Lisabonu, gdje je presjela u drugi avion i stigla u Zagreb", doznao je reporter Domagoj Mikić, koji je potvrdio i da je 990 grama kokaina bilo izuzetno visoke čistoće. 
Zagreb je bio posljednje odredište osumnjičene, što znači da je droga trebala završiti na zagrebačkim ulicama, odnosno na ulicama Hrvatske.

"U ovih 76 kapsula bio je čisti kokain - dvostruka ili trostruka količina trebala je biti rasparčana na hrvatskom narko-tržištu", doznao je Mikić te dodao kako uhićenu mulu čeka zatvorska kazna do deset godina. Ona je iz bolnice prebačena u sjedište krim-policije u Heinzlovoj ulici u Zagrebu, gje je ispitana. Saslušana je i na tužiteljstvu te predana pritvorskom nadzorniku. Bit će zatraženo određivanje istražnog zatvora. Sudit će joj se i služit će kaznu u Hrvatskoj.

Uhićena Brazilka ni na koji način nije odavala da nešto nije u redu i bilo je jako teško detektirati je. Više u Dnevniku Nove tv.
 

 

 

Više detalja ekskluzivno doznajte u Dnevniku Nove TV.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene